EXCLUSIV Rocsana Marcu, declarații tranșante despre bărbații din viața ei. De ce s-a despărțit de ultimul iubit

26 martie 2020
article img
Rocsana Marcu a păstrat sarcina cu Mayra, deși iubitul a trimis-o să facă avort, pentru că voia băiat, nu fatăfoto: Arhivă

Rocsana Marcu (38 de ani) are o vastă experiență de viață, mai ales în ceea ce privește relațiile de dragoste! Vedeta nu și-a găsit până acum jumătatea perfectă, dar nu suspină din această cauză. Din contră! Artista pare că nu își mai dorește acum o relație, pentru că este de părere că nici nu mai are răbdare și, în plus, nu mai crede în relațiile perfecte!

Rocsana Marcu își dorește acum să se implice cât mai mult în creșterea celor două fete ale sale, Mayra (12 ani) și Indira (8 ani), și să se concentreze pe educația lor. Iată ce a mărturisit vedeta, în exclusivitate pentru ziarul Click! «Sunt singură, nu mai am răbdare să dezvolt o relație și nici nu mai cred în relațiile perfecte. Nu cred că îmi doresc cu adevărat să am o relație pentru că nici nu aș avea timp de așa ceva și nu vreau să încurc niciun bărbat, pentru că ultimul cu care am fost a avut de suferit! Nu a înțeles de ce m-am despărțit de el, pur și simplu nu am mai vrut să îi dedic timp! Fetele mele au nevoie de cea mai mare atenție și de timp pe care să i-l dedic lor. În plus, sinceră să fiu, chiar nu am găsit bărbatul care să merite mai multă atenție din partea mea!», a declarat vedeta cu sinceritate și foarte sigură pe ea. Rocsana Marcu se descurcă de minune în postura de mamă singură. Fetelor sale nu le lipsește nimic, ba chiar învață la școli particulare. Mayra (12 ani) este la  școală în limba engleză, iar Indira (8 ani) este la școală cu predare în limba franceză. Amândouă sunt firi sportive, fac tenis de câmp și înot. Rocsana Marcu a câștigat recent procesul cu băiatul fostului primar din Giurgiu, Adrian Ștefan Iliescu (43 ani), tatăl Mayrei, cel care nu a văzut-o niciodată pe fiica sa. Procesul dintre vedetă și tatăl primului său copil a durat ani de zile.

Citește și:

EXCLUSIV Rocsana Marcu a câștigat procesul cu fostul iubit. Adrian Iliescu nu și-a văzut niciodată fetița

Rocsana Marcu s-a desparțit de Bogdan Diaconu: „Nu-l mai iubesc absolut deloc!”