EXCLUSIV Rona Hartner face nuntă mare după ce a scăpat de cancer. Când o vedem mireasă!

Ultima actualizare:
2017 - “Marea  demascare”  (PRO TV)
2017 - “Marea demascare” (PRO TV)

Fosta concurentă de la „Ferma Vedetelor” şi „Uite cine dansează”, dar şi jurată la „Marea demascare”, actriţa Rona Hartner (46 de ani) a trecut cu bine peste problemele de sănătate, la opt luni după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Acum, toată atenţia ei este îndreptată spre nunta cu iubitul francez Hervé Camilleri (43 de ani) alias DJ HMJ, care i-a fost alături de greu. Viitoarea mireasă ne-a povestit despre necazurile peste care a trecut, dar şi despre emoţionantul eveniment.

Rona Hartner şi-a revenit spectaculos, după operaţia la colon suferită la începutul anului. Acum, ea se pregăteşte pentru nunta cu francezul DJ HMJ, care nu s-a dezlipit de ea, cât timp a fost pe patul de spital. Vedeta a anunţat acum două zile, pe reţelele sociale, că se va cununa civil pe 5 octombrie, pe Coasta de Azur, urmând ca pe 7 octombrie să îmbrace rochia de mireasă, cununia religioasă urmând a avea loc la Biserica Sfântul Mina din Bucureşti.

2018 - “Ferma  vedetelor”  (PRO TV)
2018 - “Ferma vedetelor” (PRO TV)

 “Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare. Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti. De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro. Am decis să ne căsătorim în România pe 7 octombrie, luni, pentru că avem multe concerte. Voi veni în ţară şi vom petrece alături de prieteni şi de familie, la un centru de evenimente din Bucureşti. Va fi prezentă şi fetiţa mea din prima căsătorie”. 

«Participarea la emisiuni m-a îmbolnăvit!»

Au anunţat  data nunţii  pe internet
Au anunţat data nunţii pe internet

Actriţa, pe care aţi văzut-o în nenumărate emisiuni tv, s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. La “Uite cine dansează!” (PRO TV) a suferit o leziune de menisc la piciorul stâng, suferind mai multe operaţii. Ieşită din showul de dans, a plecat în cantonament la filmările pentru “Ferma Vedetelor” (PRO TV). “După aceste show-uri m-am îmbolnăvit şi nu mai vreau să particip în emisiuni în care mă enervez, ies din emisiune pentru că nu-mi face bine. De la aceste emisiuni de televiziune mi s-a tras cancerul la colon”, ne-a mai povestit Rona Hartner.


    2018 - “Ferma  vedetelor”  (PRO TV)
2018 - “Ferma vedetelor” (PRO TV)

Abia acceptase să fie jurat la “Marea demascare” şi a ajuns din nou la spital, fiind diagnosticată cu tumoare pe colon. Operaţia a durat şase ore: “Mai am de făcut două chimioterapii, pe 25 septembrie le termin şi apoi la o săptămână mă mărit. Fac înot şi merg pe bicicletă şi nu mă mai supăr din nimic”, ne-a spus ea, cu optimism. 

Citește și:

Primele simptome ale cancerului de colon şi analizele cu care poţi descoperi boala de care suferă Rona Hartner

Rona Hartner, mărturii despre lupta cu cancerul: «Eram pregătită să mor! Preotul mi-a dat ultima împărtășanie»

image
image
image
image
image
image
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
image
actualitate.net
image
actualitate.net