EXCLUSIV Ruptură definitivă între Raoul şi Mirabela Dauer. Ce spune artistul despre această relaţie cu năbădăi

Ultima actualizare:

    Raoul a lansat un album nou
Raoul a lansat un album nou

Raoul ştie încă de acum că nu va cânta cu Mirabela nici în 2015! Cântăreţul a postat pe pagina lui de socializare afişul unui spectacol care va avea loc anul viitor, în ianuarie. Surpriză, însă, pe afiş nu se regăseşte numele Mirabelei Dauer, aşa cum ne-a obişnuit, semn clar că între cei doi nu mai există loc de împăcare.

Raoul şi Mirabela Dauer se cunosc de peste 11 ani, dar ruptura s-a produs definitiv. Un motiv în plus să credem asta e şi ultima postare a lui Raoul, pe contul personal de facebook. Pe un afiş al unui spectacol care va avea loc în 2015, nu apare nicăieri numele Mirabelei.

“Încă de pe acum vă anunț cu bucurie și vă invit în luna ianuarie a anului următor la ediția jubiliară a celui mai mare și important festival românesc din Israel, ROMANIADA, pe scena căruia sper să fiu o gazdă bună în prezentarea câtorva dinnumele mari ale muzicii și teatrului românesc. Vă aștept în Israel, la Eilat între 8 şi 11 ianuarie 2015! Împreună cu Gabriel Dorobanţu, Marcel Pavel şi Alesis Alina Romeo”,- a scris artistul în urmă cu puţin timp pe pagina sa de Facebook.

Raoul şi Mirabela erau nedespărţiţi
Raoul şi Mirabela erau nedespărţiţi

“E adevărat, a fost o perioadă în care nu am cântat împreună. Nu ne-am intersectat pe scenă. Pur şi simplu, aşa s-a întâmplat”, a declarat artistul pentru Click!

Fuego, Axinte, Adriana Trandafir, Vasile Muraru, Adriana Antohi sunt alte câteva nume care se regăsesc pe afişul cu pricina. Lipseşte, însă, numele celei care l-a însoţit peste tot, în toate spectacolele, timp de ani de zile: Mira.

Raoul şi Mirabela, pe vremea când formau un cuplu muzical
Raoul şi Mirabela, pe vremea când formau un cuplu muzical

Mirabela Dauer și Rareş Borlea, alias Raoul, sunt prieteni de peste 11 ani și au lansat împreună 9 albume. Cei doi artişti au început colaborarea în 2004, iar în anul 2005 au lansat primul lor album "Aș vrea să-mi dai inima ta". Au urmat alte 6 albume. In anul 2014, însă, cei doi au rupt prietenia. Unii spun că artista a fost deranjată de faptul că Raoul voia să compună și pentru altcineva, iar alții susțin că la mijloc e vorba doar despre bani.

Afişul spectacolului care va avea loc în 2015
Afişul spectacolului care va avea loc în 2015

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net