EXCLUSIV S-a aflat cine o va înlocui pe Corina Chiriac la Național TV. Mirela Vaida a fost și ea pe listă

Diana Matei
Diana Matei

Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac? Timp de 3 luni, postul Național TV i-a cautat o nouă colegă de prezentare lui Adrian Enache (53 de ani), rămas singur la cârma emisiunii ”Opriți timpul”, după ce Corina Chiriac a anunțat că se retrage. Pe listă au fost nume importante din showbiz, printre care Maria Buză, Theo Rose, dar și Mirela Vaida, motorul de audiență al postului Antena 1.

Diana Matei (38 ani) îi va lua locul Corinei Chiriac (70 ani) la postul Național TV, din toamnă. Corina Chiriac s-a retras la începutul verii, după 12 ani de când a început să prezinte emisiunea duminicală ”Opriți timpul”. Acum, după reragerea Corinei, Diana revine și ea pe sticlă la Național TV, alături de Adrian Enache, după participarea la "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Cei doi vor prezenta împreună un nou format, intitulat "START SHOW", în fiecare duminică, de la ora 13.00, la Național TV, în locul emisiunii "Start Show, un spectacol de televiziune pentru întreagă familie, cu multă muzica live, umor, invitați surpriză și momente artistice deosebite, cu un ritm alert. Muzica live este asigurată de către Taraful Cleante, alături de invitații prezenți în platou. În plus, antrenul va fi susținut de către trupa de balet High Class, care va asigura momente coregrafice inedite.


    Diana Mateifoto: captură video
Diana Mateifoto: captură video

"În cadrul spectacolului, vor fi prezenți invitați din diferite domenii. În fiecare spectacol, invitații vor fi provocați să cânte live alături de Taraful Cleante piese atât din repertoriul lor, cât și piese diferite față de repertoriul pe care îl abordează în mod obișnuit. În plus, pentru că postul Național TV promovează muzică românească, în cadrul anumitor spectacole vor fi evocați mari artiști ai României, printr-un tribut adus lor de către Adrian Enache. Nu vor lipsi momentele de umor interpretate fie de către actori consacrați, fie de invitații din emisiune. Decorul este realizat în așa manieră încât să creeze un spațiu relaxat, care permite momente de discuție interactivă, dar și un cadru propice pentru distracție", ne spune, în exclusivitate, Călin-Mircea Popa, director general Național TV. Diana Matei e căsătorită cu Marian Cleante și au împreună un băiețel, pe nume Ianis Teodor, de 5 ani.

Citește și:

EXCLUSIV Concurență între 4 vedete pe locul Corinei Chiriac, la ”Opriți timpul”. Național TV a pus ochii și pe Mirela Vaida

INTERVIU EXCLUSIV Corina Chiriac a plecat de la Național TV după 12 ani: "Șefii știu că voiam să mă retrag după Anul Nou"

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg