EXCLUSIV S-a aflat cine o va înlocui pe Corina Chiriac la Național TV. Mirela Vaida a fost și ea pe listă

image
Diana Matei

Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac? Timp de 3 luni, postul Național TV i-a cautat o nouă colegă de prezentare lui Adrian Enache (53 de ani), rămas singur la cârma emisiunii ”Opriți timpul”, după ce Corina Chiriac a anunțat că se retrage. Pe listă au fost nume importante din showbiz, printre care Maria Buză, Theo Rose, dar și Mirela Vaida, motorul de audiență al postului Antena 1.

Diana Matei (38 ani) îi va lua locul Corinei Chiriac (70 ani) la postul Național TV, din toamnă. Corina Chiriac s-a retras la începutul verii, după 12 ani de când a început să prezinte emisiunea duminicală ”Opriți timpul”. Acum, după reragerea Corinei, Diana revine și ea pe sticlă la Național TV, alături de Adrian Enache, după participarea la "Te cunosc de undeva", de la Antena 1.

Cei doi vor prezenta împreună un nou format, intitulat "START SHOW", în fiecare duminică, de la ora 13.00, la Național TV, în locul emisiunii "Start Show, un spectacol de televiziune pentru întreagă familie, cu multă muzica live, umor, invitați surpriză și momente artistice deosebite, cu un ritm alert. Muzica live este asigurată de către Taraful Cleante, alături de invitații prezenți în platou. În plus, antrenul va fi susținut de către trupa de balet High Class, care va asigura momente coregrafice inedite.

image
Diana Mateifoto: captură video

"În cadrul spectacolului, vor fi prezenți invitați din diferite domenii. În fiecare spectacol, invitații vor fi provocați să cânte live alături de Taraful Cleante piese atât din repertoriul lor, cât și piese diferite față de repertoriul pe care îl abordează în mod obișnuit. În plus, pentru că postul Național TV promovează muzică românească, în cadrul anumitor spectacole vor fi evocați mari artiști ai României, printr-un tribut adus lor de către Adrian Enache. Nu vor lipsi momentele de umor interpretate fie de către actori consacrați, fie de invitații din emisiune. Decorul este realizat în așa manieră încât să creeze un spațiu relaxat, care permite momente de discuție interactivă, dar și un cadru propice pentru distracție", ne spune, în exclusivitate, Călin-Mircea Popa, director general Național TV. Diana Matei e căsătorită cu Marian Cleante și au împreună un băiețel, pe nume Ianis Teodor, de 5 ani.

Citește și:

EXCLUSIV Concurență între 4 vedete pe locul Corinei Chiriac, la ”Opriți timpul”. Național TV a pus ochii și pe Mirela Vaida

INTERVIU EXCLUSIV Corina Chiriac a plecat de la Național TV după 12 ani: "Șefii știu că voiam să mă retrag după Anul Nou"

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Militari americani şi români antrenându-se, la Babadag
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj