EXCLUSIV Sandra îl face pe Mutu tătic a patra oară

2 3 bd foto 5 bust tifeti mutu 10 inalt jpeg
Sandra Mutu, a treia soție a fostului „decar”, este într-o formă fizică de invidiat. Ea a declarat de mai multe ori că abia așteaptă să devină mămică

Medicii nu au confirmat încă, însă cele două teste de sarcină pe care Sandra le-a făcut săptămâna trecută îl dau deja tătic pe Adrian Mutu. Astfel, dacă specialiştii confirmă această veste, Briliantul va deveni părinte pentru a patra oară. Fostul fotbalist a confirmat vestea, în exclusivitate, pentru Click!

Adrian Mutu (37 de ani) şi soţia lui, Sandra (22 de ani), „lucrează” de ceva vreme la un copil, pe care şi-l doresc enorm. Veştile sunt foarte bune: se pare că anul viitor, mai precis în primăvară, fostul fotbalist va deveni tătic pentru a patra oară.  Bruneta care i-a devenit soţie la începutul acestui an, pe o plajă din Cuba, ar putea fi însărcinată dacă e să ne luăm doar după testele de sarcină pe care le-a făcut recent. ”Zilele trecute, Sandra a făcut două teste de sarcină şi au fost pozitive. Deocamdată, nu vrem să ne grăbim şi să spunem că vom fi părinţi, decât după ce Sandra va face şi analizele necesare care să confirme sută la sută acest lucru. Eu îmi doresc foarte tare un băieţel, să echilibrez situaţia, iar Sandra e în asentimentul meu. Ar fi o veste foarte bună pentru că noi ne dorim de ceva vreme un copilaş. Şi nu doar pe noi ne-ar bucura acest lucru, cât şi pe familiile noastre. Atât părinţii mei, cât şi ai Sandrei, abia aşteaptă un nepoţel sau o nepoată”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate, pentru Click!

«Urmează să facă şi alte investigaţii»

Până când vor confirma şi specialiştii sarcina Sandrei, pe viitoarea mămică o dau de gol poftele. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe doamna Mutu în timp ce ieşea dintr-un supermarket cu un cărucior în care avea în special iaurturi şi chipsuri. Îmbrăcată sport, bruneta a atras toate privirile cu silueta sa impecabilă, însă nu a ridicat capul din pământ. Extrem de ancorată în treburile casnice, soţia lui Adrian Mutu a pus cumpărăturile în portbagajul bolidului şi s-a grăbit să ajungă acasă, la soţul ei.

image
image

Mai are trei copii cu primele două soţii

image

Adrian Mutu şi-a unit destinele chiar în prima zi a acestui an cu Sandra Bachici (22 de ani), pe o plajă din Cuba. Pentru fotbalist aceasta este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (13 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (7 ani) şi Adriana (9 ani). Cu Alexandra a stat însurat doi ani, între 2001 şi 2003, iar a doua căsnicie a durat 10 ani, între 2005 şi 2015. 

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub casă stela popescu png
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg