EXCLUSIV Sânziana Buruiană și-a botezat fiica cea mică. Imagini de la biserică și de la petrecere

image
Sânziana Buruiană și cele două fiice, în drum spre bisericăfoto: arhivă personală

Emoții mari joi, 15 iulie, pentru Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf! Cei doi și-au creștinat mezina, pe micuța Antonia, în vârstă de 9 luni. Sânziana s-a dat peste cap și a organizat un botez de lux pentru mezina ei. A comandat o limuzină încrustată cu un milion de cristale Swarovski. Iată primele imagini de la eveniment!

La prima oră a dimineții, Sânziana și soțul ei au mers să ia limuzina bătută cu un milion de cristale Swarovski și s-o pregătească pentru botezul micuței Antonia. Apoi, fetele s-au gătit pentru prima parte a botezului, slujba de creștinare de la biserica din Cernica. Sânzi și cele două fiice ale ei, Antonia și Isabela, au îmbrăcat ținute create special pentru botezul de la biserică.

image
Limunizina cu cristale, cu care familia a mers la bisericăfoto: arhivă personală

Slujba de creștinare de la biserica din Cernica i-a emoționat până la lacrimi pe cei doi părinți ai micuței Antonia. Bebelușa a plâns în momentul în care a fost scufundată cu capul în cristelniță, dar s-a liniștit în brațele nașei sale. Fostul fotbalist Nicolae Zuluf a fost și el extrem de emoționat, căci creștinarea mezinei sale a avut loc în biserica lui ”de suflet”, un lăcaș în care se roagă de mai bine de 16 ani.

image
Botezul a avut loc la biserica din Cernica foto: arhivă personală

“Antonia a plâns după țâțică! Am liniștit-o eu. Era fascinată de icoanele de pe pereți. Numai în sus se uita!”, ne-a declarat Sânziana Buruiană, imediat după ce a ieșit de la slujba de creștinare. Invitații s-au îndreptat apoi spre localul de lux de la Cernica, unde li s-a pregătit o petrecere pe cinste, la piscină.

image
Fiica cea mare a Sânzianei a arătat ca o prințesăfoto: arhivă personală

Decorul și aranjamentele au avut o tematică specială: păpușile Barbie, totul fiind roz, exact ca în basme. Invitații au avut la dispoziție o piscină imensă, pe care a stat scris grandios numele fetiței proaspăt creștinate.

image
Petrecerea are loc la un restaurant din Cernicafoto: Gheorghe Chelu

Meniul a fost și el unul pe măsură, invitații delectându-se cu pește cu fulgi de migdale, un candy bar delicios, tot felul de fripturi și aperitive gustoase.

image
Numele Antoniei tronează, imens, în piscinăfoto: Gheorghe Chelu

Citește și:

EXCLUSIV Botez de fițe pentru mezina Sânzianei Buruiană! Cum arată limuzina decorată cu un milion de cristale

Sânziana Buruiană a bătut toate recordurile: "De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota