EXCLUSIV Scandaluri de seamă, pe averi inimaginabile! La ce râvnesc de fapt vedetele

26 iulie 2014
article img
Casa din Otopeni în care a locuit pilotul valorează aproximativ 250.000 €

Rudă, rudă, dar brânza-i pe bani! Chiar dacă au trecut printr-un necaz, fie divorţ, fie deces, vedetele ajung mereu la tribunal judecându-se pentru moşteniri. Showbiz-ul românesc vuieşte de scandaluri cu protagonişti de seamă: femeile lui Iovan, fraţii Dolănescu, rudele lui Sergiu Nicolaescu, fostul cuplu Iagăr-Cernat sau doamnele Zăvoranu.

Şase luni s-au scurs de la tragedia din Apuseni, în care şi-a pierdut viaţa Adrian Iovan (55 de ani).

article img
Adrian Iovan

După ce l-a plâns şi i-a făcut altar de flori la mormânt, fosta nevastă Romaniţa Iovan (49 de ani) a trecut la atac.

Creatoarea de modă a dat-o recent în judecată pe doctoriţa Mihaela Steriu, cea care i-a stat alături pilotului în ultimii 5 ani din viaţă.

article img
Romaniţa a divorţat de Adrian Iovan în 2008, după şase ani de căsnicie

article img
Mihaela Steriu şi Adrian Iovan au trăit o poveste de dragoste discretă

Miza: casa din Otopeni, care a fost achiziţionată de pilot împreună cu Mihaela. Din vila care valorează aproximativ 250.000 de euro, jumătate îi revine Mihaelei Steriu, iar restul celor doi copii ai lui Iovan, Irina (30 de ani) şi Albert (8 ani). Se pare că Romaniţa s-ar fi oferit să-i cumpere partea Mihaelei, dar aceasta a refuzat, aşa că a apelat la judecători pentru a-i face dreptate fiului său, Albert. Deocamdată nu a fost stabilit un termen pentru procesul celor două.

Fraţii Dolănescu vor vila din strada Caimatei

article img
Ionuţ Dolănescu

Deşi au trecut mai bine de cinci ani de la moartea lui Ion Dolănescu (65 de ani), cei doi fii ai acestuia, Ionuţ (42 ani) şi Dragoş (39 ani), încă se mai luptă pe averea tatălui. Ion Dolănescu a lăsat în urma sa casa de pe strada Caimatei, o vilă în Sinaia, două terenuri în Tunari, o casă la Butimanu, dar şi alte bunuri şi drepturile de autor.

article img
Dragoş Dolănescu

article img
Locuinţa în care artistul şi-a petrecut ultimii 20 de ani din viaţă valorează aproximativ 700.000 €

Principalul motiv de scandal între cei doi este casa artistului din strada Caimatei, evaluată de instanţă la aproximativ 700.000 de euro. Ionuţ a constestat decizia de a scoate casa la licitaţie pentru această sumă, aşă că procesul dintre cei doi se reia din toamnă.

Monica Iagăr şi Cosmin Cernat, "partaj" cu probleme

Fosta campioană la atletism Monica Iagăr (41 de ani) şi prezentatorul Cosmin Cernat (38 de ani) au împreună doi copii şi au format timp de opt ani o familie în adevăratul sens al cuvântului, deşi n-au fost căsătoriţi. Asta nu a împiedicat-o pe fosta mare atletă să-şi ceară drepturile după ce au hotărât să se despărtă în 2009.

article img

article img
Imobilul din Bragadiru a fost evaluat de instanţa judecătorească la 110.000 €

Cei doi s-au certat prin tribunale  aproape doi ani pentru două proprietăţi imobiliare, ambele trecute pe numele lui Cosmin Cernat. E vorba despre un apartament în Capitală şi o vilă construită în comuna Bragadiru, evaluată de instanţă la 110.000 de euro. Au ajuns la o înţelegere, iar anul trecut Cernat i-a cedat Monicăi casa din Bragadiru.

Oana Zăvoranu s-a judecat cu mama ei pentru moştenire

Sunt de notorietate scandalurile dintre Oana Zăvoranu (41 de ani) şi mama ei, Mărioara Zăvoranu (66 de ani). În 2006, bruneta şi-a dat mama în judecată pentru moştenirea lăsată de Nicolae Zăvoranu, soţul Mărioarei şi cel care a înfiat-o pe Oana. Printre bunurile lăsate de defunct se numără bani, mai multe magazine, dar şi deja celebrul cimitir „Eternitatea”. Pentru că nu a fost lăsată să se ocupe de un spaţiu comercial al familiei, vedeta a acuzat-o pe Mărioara că i-a falsificat semnătura.

article img

article img
Mare parte din banii Mărioarei Zăvoranu provin de la cimitirul “Eternitatea”

Asta după ce la scurt timp după decesul tatălui, Oana a semnat un act notarial prin care o împuternicea pe mama ei să administreze averea familiei Zăvoranu. După cinci ani de procese cele două s-au împăcat şi au renunţat la acuzaţii.

Văduva şi sora lui Sergiu Nicolaescu, în război pentru avere

article img
Dana Nicolaescu

Sergiu Nicolaescu a murit în ianuarie 2013, la 82 de ani.

article img
Iolanda, sora lui Sergiu Nicolaescu

article img
Sergiu Nicolaescu

Regizorul a lăsat un testament în care îi ceda toată averea tinerei lui soţii, Dana (36 de ani). Nemulţumită, Iolanda (88 de ani), sora regizorului, a dat-o în judecată pe Dana, susţinând că actorul a fost constrâns să facă acel testament. Ea a cerut anularea testamentului şi jumătate din avere.

article img
Vila de la 2 Mai valorează 100.000 €

Mai exact, cele două se luptă pentru conturi de aproape 500.000 €, un etaj de vilă şi o altă casă în Bucureşti, o vilă la mare la 2 Mai, două terenuri, obiecte de artă, plus drepturile de autor ale regizorului. Iolanda locuieşte la etajul întâi al vilei din Capitală în care a trăit fratele său, iar în apartamentul de la parterul clădirii stă Dana. Iolanda spune că aceasta i-a propus să-i facă act de vânzare-cumpărare a apartamentului în care locuieşte, dar bătrâna a refuzat de teamă să nu ajungă la azil.

article img
Văduva şi sora regizorului locuiesc în vila de pe str. Zambaccian, Bucureşti

Între timp, se pare că Dana a scos la vânzare vila de la 2 Mai, care ar valora 100.000 €. Primul termen în proces a avut loc la începutul verii, iar acum cele două se vor revedea la tribunal în septembrie.