EXCLUSIV Se mărită Anda Adam cu afaceristul clujean? "Se iubesc mult, iar soacra ei e moartă după ea"

Ultima actualizare:

    Anda Adam şi iubitul afacerist  au bifat deja câteva vacanțe  împreună, și nu s-au ferit  să facă publice imaginile
Anda Adam şi iubitul afacerist au bifat deja câteva vacanțe împreună, și nu s-au ferit să facă publice imaginile

Se aud clopote de nuntă în showbizz. Este amorezată lulea! După divorţul de Andrei Niculescu, Anda Adam trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist clujean. De patru luni se iubesc şi se pare că vor să ducă la următorul nivel povestea lor, pentru că deja se gândesc la căsătorie. Anda i-a intrat la inimă şi viitoarei mame soacre.

"Când doi oameni nu se mai înţeleg şi divorţează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. E fix treaba noastră, în intimitatea noastra, atât", a spus Anda Adam la începutul verii, apoi divorţul a fost confirmat şi de Sorin Niculescu. ”Orice om e liber să facă ce vrea cu viaţa lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui. Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viaţa ei. Are tot dreptul şi merită orice îşi doreşte.


    Anda Adam şi iubitul afacerist
Anda Adam şi iubitul afacerist

Cred că acum este şi puţin dezorientată şi, oricum, trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viaţă şi cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Şi, mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a declarat Sorin Niculescu, la Antena Stars.

Artista şi fostul partener au avut o căsnicie care a durat 6 ani, însă ultimii doi ani nu au mai fost buni, nu s-au mai înţeles, motiv pentru care au decis să divorţeze, iar declaraţiile lor confirmă faptul că sunt resemnaţi şi asumaţi cu această hotărâre. Iată că cei doi nu şi-au plâns prea mult în pumni, din contră, sunt fericiţi. Anda şi-a refăcut rapid viaţa, după ce l-a întâlnit pe noul iubit. Este vorba despre un afacerist originar din Cluj, proprietar al unui hotel, cu o alură de dandy. Păr pieptănat pe spate, fizic musculos şi o pleiadă de tatuaje pe corp.


    Anda a fost  căsătorită 6 ani  cu Sorin Niculescu
Anda a fost căsătorită 6 ani cu Sorin Niculescu

Cei doi s-au răsfăţat la mare

Se pare că el şi Anda au multe pasiuni în comun. Pe lângă dragostea pentru sport, haine, tatuaje, bolizi şi vacanţe exotice. Chimia între ei a funcţionat încă de la început şi Anda a fost introdusă rapid în familia lui, dar şi ea i-a făcut cunoştinţă cu micuţa Evelin, fetiţa în vârstă de 5 ani pe care o are din căsnicia cu Sorin.  Diva şi iubitul ei au fost împreună în vacanţe, locuiesc deja împreună, şi-au tatuat la încheietura mâinilor iniţialele lor, în plus Anda a făcut oficială relaţia chiar pe pagina sa de Instagram, semn că lucrurile sunt foarte serioase. Atât de serioase că deja vorbesc despre nuntă, care ar fi posibilă în următoarea perioadă, asta dacă nu cumva autorităţile le vor da planurile peste cap.


    Cei doi au o fiică împreună, pe Evelin
Cei doi au o fiică împreună, pe Evelin

"Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Nu cred că mai are mult până la nuntă. Bine, depinde şi de ce timpuri vin, restricţii etc. Se iubesc mult, iar soacra o adoră pe Anda. Ei se ştiu de mult timp, dar sunt împreună de câteva luni. Soacra ei e moartă după ea", ne-a spus un prieten apropiat celor doi. Anda este concurentă la show-ul "Bravo, ai stil", de la Kanal D şi se ocupă de colecţia ei de costume de baie. La nivel profesional lucrurile merg bine, având în vedere perioada grea prin care trec toţi artiştii, însă Anda este genul de persoană care ştie să se descurce în orice situaţie. Iată că şi în plan personal lucrurile merg bine. Nunta ei cu Sorin Niculescu a avut loc pe 7 iunie 2015, cei doi formând ani buni un cuplu reuşit.

Citește și:

Anda Adam, maraton amoros cu noul iubit. Răsfăț și lux, pe Coasta de Azur

Noul iubit al Andei Adam și-a făcut "tatuajul dragostei". Are pe brat inițialele lor!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net