Exclusiv! Sexy şi plină de ţinte, Carmen este de nerecunoscut

Ultima actualizare:
Doddy
Doddy

Aşteptarea a luat sfârşit! Astăzi, Carmen lansează în premieră pe click.ro cel mai nou videoclip al ei. Piesa “O baladă” este un featuring cu Doddy şi are toate ingredientele necesare unui hit.

A lucrat cu o echipă de profesionişti la filmările noului său videoclip, iar rezultatul a fost peste aşteptări. Clipul pentru “O baladă” este regizat de Bogdan Daragiu, iar single-ul este o producţie Sprint Music. Artista este total schimbată în noul său videoclip, are o imagine fresh şi este aproape de nerecunoscut.


    Carmenfoto: Arhiva personală
Carmenfoto: Arhiva personală

“Atmosfera a fost una extraordinară, aşa cum foarte uşor se va putea observa şi în imagini. Am invitat mai mulţi prieteni de-ai mei la filmările videoclipului, ne cunoaştem cu toţii şi am avut un super vibe! Şi chiar dacă am filmat de la 8 dimineaţa până a doua zi la 6, după ce ne-am terminat treaba s-a lăsat cu o mare petrecere!”, a dezvăluit Carmen pentru Click!.

Artista a fost încântată de colaborarea cu Doddy, despre care are numai cuvinte de laudă. “M-am înţeles foarte bine cu Doddy, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Mi-a plăcut foarte mult la filmări, am îmbinat utilul cu plăcutul şi ne-am distrat pe cinste. Îmi doream de mult timp o colaborare cu regizorul Bogdan Daragiu, iar rezultatul final mă bucură foarte tare. Ştiam că o să fie totul OK datorită echipei de profesionişti cu care am lucrat. «O baladă» mi-a plăcut din prima, de când am ascultat-o. Piesa este compusă de Doddy, Shift şi Santa şi produsă la Midiots. Înainte de videoclip, am lucrat la partea de coregrafie cu Freek şi Fofo şi sunt foarte încântată de rezultat!”, a mai completat Carmen, care a colaborat pentru filmări cu echipa de styling a lui Amir Dobos, make-up artistul Romelia Pelin şi hair stylistul Silviu Iuga.

Carmen
Carmen

O piesă special pentru o voce feminină

La rândul lui, Doddy a fost încântat de colaborarea cu Carmen, aşa că nu avea cum să nu iasă totul perfect.

"«O baladă» este o melodie compusă şi scrisă de mine, care stătea cam de doi ani ascunsă undeva în capul meu. A ieşit la lumină în momentul în care le-am cântat lui Shift şi lui Santa linia de refren, iar ei au venit cu producţia perfectă. Ne-am gândit că piesa trebuie să ajungă neapărat la o fată, care să şi fie cool şi să o interpreteze exact cum o auzim. Aşa s-a ajuns la Carmen, căreia i-a venit piesa mănuşă. Având în vedere că îmi place Carmen, odată adusă piesa la stadiul dorit, am ţinut neapărat să legăm o colaborare şi să fiu prezent şi eu în piesă. La filmări a fost o atmosferă tinerească, vie şi m-am simţit foarte OK”, a spus Doddy.

Carmen clip O Balada
Carmen clip O Balada

“Este o piesă cu un aer fresh, un vibe de vară şi sper să se audă în toate cluburile. Ideea a pornit de la Doddy, iar «O baladă» a fost compusă la noi la studio, la Midiots”, a completat Shift.

“Sper ca piesa să fie pe buzele tuturor în această vară. Când am început colaborarea cu Carmen şi Sprint Music, odată cu «Domino», am avut încredere în ea şi ştiam că nu o să fiu dezamăgit! Carmen a scos hit după hit şi nu se dezice. Nu pot să fiu decât încântat de colaborarea cu ea!”, spune Marius China, manager Sprint Music.

Carmen feat. Doddy - O Balada | Videoclip oficial, sub egida Sprint Music

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg