EXCLUSIV Şi-au luat maşini la preţ de vilă, în pandemie. Ce bolizi conduc acum Gina Pistol, Pepe și Andreea Bălan

23 noiembrie 2021
image
Andreea Bălan a trecut la un model mai nou de Range RoverFotografii: BLITZ

După muncă, şi răsplată. La final de an, vedetele au tras linie la bugetul familiei şi au decis că au suficiente economii încât să-şi facă un cadou generos. Gina Pistol a optat pentru un Mercedes ML nou nouţ, Andreea Bălan pentru un Range Rover de lux, iar Pepe şi-a luat un BMW seria 8 cu mulţi cai putere. Fiecare bolid costă aproape cât o vilă: 100.000 de euro.

După ce ani în şir a condus un Audi Q5, Gina Pistol a decis că e timpul să se înnoiască. Viaţa de familie cere o maşină mai spaţioasă, mai sigură, mai stabilă, astfel că şi-a luat un Mercedes ML gri, cu portbagaj generos, tocmai bun pentru cumpărături.

image
Gina Pistol şi-a luat o maşină mai mare, pentru nevoile familiei

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la un mare magazin de bricolaj din Băneasa, de unde a plecat cu un cărucior plin. A cumpărat de la mop până la hârtie igienică şi prosoape de bucătărie. Cu un moţ în vârful capului şi haine mai largi, Gina pare că s-a transformat într-o veritabilă gospodină. 

image
Gina şi-a încărcat maşina cu de toate, la mall

Dacă înainte era văzută ba la un restaurant, ba la un eveniment monden, acum, ieşirile ei se limitează mai mult la parc şi la supermarket. A renunţat şi la proiectele din televiziune de când e mămică full-time, însă de curând a revenit la filmările unor ediții speciale ale emisiunii "Chefi la cuțite" (Antena 1). Cu toate acestea, aduce zeci de mii de euro în casă, din reclame la cosmetice, produse pentru nou-născuţi, haine, cărucioare sau firme de catering.

image
Pepe are cu ce-şi impresiona noua iubită

Pepe a trecut la BMW seria 8

Pepe şi-a schimbat şi el atât viaţa, cât şi maşina. După despărţirea de Raluca, mama fetiţelor sale, şi-a găsit alinarea în braţele unei alte brunete înalte şi slăbuţe, pe nume Yasmine Ody. Click! i-a surprins în această toamnă împreună la cumpărături, la volanul unui nou bolid de lux, demn de un burlac cu dare de mână. După ce a condus un Mercedes CLS, un Porche Cayenne şi un BMW X6, Pepe a trecut acum la un alt model BMW din seria 8, care costă minimum 100.000 de euro. Chiar dacă nu şi-a luat o maşină de familie, ci a ales un model sport, în care cu greu încap două scaune de copii, Pepe recunoştea că i-ar plăcea să devină tătic a treia oară.

image
Pepe și noua lui iubită

Andreea Bălan câştigă bani din reclame şi din proiecte tv

Şi Andreea Bălan pare că o duce bine financiar, şi nu numai. De când s-a despărţit de Tiberiu Argint, artista radiază. Spre deosebire de Gina-gospodina, în aceeaşi parcare de la Băneasa, Bălanca a fost o apariţie care întorcea privirile: cochetă, parfumată, pe tocuri, cu fustă scurtă, la volanul ultimului model de Range Rover, vârf de gamă, care costă lejer 100.000 de euro. 

image
Andreea Bălan, cochetă, ca întotdeauna

A venit doarc a să-şi ia o cafea. La plecare, nu a trecut nepăsătoare pe lângă cerşetoarea care i-a cerut ajutor şi, generoasă, i-a întins o bancnotă de 50 de lei. Andreea Bălan, mamă a două fetiţe, face şi ea bani frumoşi atât din muzică şi din reclame, cât şi din proiecte tv.    

image
Din uşa maşinii, i-a dat cerşetoarei 50 de lei

Citește și:

EXCLUSIV Pepe și noua iubită arată deja ca o familie. Artistului îi merge de minune: are o relație stabilă cu Yasmine, dar și o mașină de fițe

Andreea Bălan are ghinion în amor: s-a despărţit şi de Tiberiu Argint

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif