EXCLUSIV Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, radiază la 48 de ani. Ținută îndrăzneață, zâmbet de femeie îndrăgostită

Petre Roman este fericit alături de Silvia Chifiriuc și de fiul lor, Petrus
Petre Roman este fericit alături de Silvia Chifiriuc și de fiul lor, Petrus

În iulie anul trecut au împlinit 10 ani de căsnicie și tot 10 ani are și rodul iubirii lor, Petrus. Silvia Chifiriuc și Petre Roman își consumă discret mariajul și doar pozele tip paparazzi sau rarele apariții TV ne mai scot la lumină detalii din intimitatea lor. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe fosta solistă, iar concluzia e clară: iubirea lui Petre Roman e cel mai bun lifting pentru Silvia, care pare mai tânără și mai fericită ca oricând.

Silvia Chifiriuc (48 de ani) și Petre Roman (73 de ani) trăiesc vremuri liniștite acum, ținând cont că relația lor a debutat pe un butoi cu pulbere care a șocat lumea mondenă: divorțul fostului premier de Mioara Roman. Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt părinții unui băiețel de 10 ani, pe care l-am mai văzut din când în când la TV sau la evenimente publice, micuțul fiind pe cât de deștept, pe atât de frumos. Din păcate, se pare că fostul premier nu a știut să-și consolideze relația cu fiica lui, Oana Roman, și nici cu nepoțica Isabela, iar declarațiile pe care Oana le-a făcut recent în spațiul public au căzut ca o pată greu de spălat pe imaginea lui Petre Roman.

Totuși, disensiunile pe care Petre Roman le are cu fosta familie nu par să o afecteze pe Silvia Chifiriuc, femeia titulară din viața fostului premier, care după Revoluție devenise idolul multor românce, nu doar al fetelor de la APACA. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe Silvia Chifiriuc prin oraș, la volanul automobilului ei de oraș, o Lancia Ypsilon roșie, cu numere personalizate.


    Silvia Chifiriuc și-a asortat ținuta cu mașinafoto: BLITZ
Silvia Chifiriuc și-a asortat ținuta cu mașinafoto: BLITZ

Fosta solistă, care în anul 1994 participa la selecția națională Eurovision cu piesa “Prea multe întrebări”, a oprit în drum spre casă în dreptul unei florării din Pipera, și-a cumpărat un buchet de flori, de care s-a bucurat apoi ca o copilă. L-a mirosit, l-a admirat, l-a ținut în brațe ca pe un trofeu.

Silvia Chifiriuc și-a asortat ținuta cu mașina
Silvia Chifiriuc și-a asortat ținuta cu mașina

Zâmbetul i-a rămas Silviei multe minute pe chip și a fost un accesoriu perfect pentru ținuta tinerească, potrivită mai degrabă pentru o adolescentă de 18 de ani. Geacă bomber cu glugă, imprimeu floral și căptușeală roșie, purtată pentru un cardigan negru, cu pantaloni roșii și ghete cu toc metalic, geometric.

Silvia Chifiriuc i-a făcut o surpriză lui Petre Roman de ziua lui

Pe 22 iulie 2019, în ziua când Petre Roman a împlinit 73 de ani, Silvia Chifiriuc și politicianul sărbătoresc au sărbătorit și 10 ani de la căsătorie. Silvia Chifiriuc a publicat cu acea ocazie imagini de arhivă cu Petre Roman lângă un mesaj emoționant.

Silvia Chifiriuc are o siluetă de invidiat
Silvia Chifiriuc are o siluetă de invidiat

„La mulți ani fericiți! Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc... pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită. Le mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat, cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită! Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei. Îți mulțumesc, Doamne!”, i-a scris Silvia Chifiriuc lui Petre Roman.

Citește și:

Șoc! Cum s-a transformat Petre Roman de dragul soției tinerele! Haine de adolescent și siluetă silfidă

Oana Roman și-a scos de la suflet și sora, după ce a rupt relația cu tatăl ei

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
FotoJet jpg
cub ioana ginghină png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg