EXCLUSIV Simina, fosta soție a lui What's Up, își reface viața cu băiatul lui Andrei Gheorghe? Ce ne-a spus despre relație

image
Maximilian o însoţeşte pe Simina şi la cumpărături, el conducând maşina ei

Simina Costea, fosta nevastă a lui What's Up, este văzută tot mai des în compania lui Maximilian Dyer, nimeni altul decât fiul vitreg al regretatului om de radio Andrei Gheorghe. Ea şi Maximilian vor lansa în curând o colecţie de haine, însă, în spatele acestei colaborări, apropiaţii lor susţin că ei ar ascunde şi o pasională poveste de dragoste.

După divorţul de anul trecut, Simina Costea (31 de ani) şi Marius Ivancea (31 de ani), alias What’s Up, şi-au refăcut viaţa. Mai grăbit a fost el, care şi-a găsit fericirea în braţele senzualei violoniste Alice Badea, însă iată că şi Simina zâmbeşte din nou, semn că rănile sufleteşti au început să se cicatrizeze.

image
Simina şi What’s Up au divorţat anul trecut, dar au rămas în relaţii bune

Ce spune Simina despre relația cu Maximilian

image
Maximilian Dyer

Cel care i-a adus alinarea este, surpriză, nimeni altul decât Maximilian Dyer. Acesta este fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, omul de radio care s-a stins din viaţă în 2018, în urma unui infarct.

Iată ce ne-a declarat Simina referitor la relaţia lor: “Toată lumea ne-a întrebat de ce suntem atât de activi, mereu în trafic, eu şi Maximilian. Ne tot surprinde lumea mergând cu maşina de colo-colo, tot timpul fiind în priză, în tot felul de locuri. Este pentru că pregătim un nou proiect, şi de data asta nu muzical, pregătim o colecţie urbană de haine, conceptul se va numi “Fam”, iar ca idee, e un jargon folosit în Marea Britanie şi înseamnă familie, dar nu în sensul de acea familie convenţională, mamă, tată, copil, ci oricine îţi e drag ţie, însă Fam nu se referă doar la familia convenţională. Cei care sunt aproape de tine, cei în care ai încredere, şi cumva vine în contrapunct cu această perioadă de distanţare socială, practic noi încercăm să facem un manifest în care să-i facem pe oameni să li se pară cool să fie aproape. Să nu uite că fără cei dragi nu înseamnă nimic. Şi lucrăm foarte mult la acest concept, se va lansa curând şi suntem emoţionaţi. Pe lângă asta, Katarina, care este sora lui, ne-a unit, în toată nebunia asta şi a evoluat toată această afacere în familie, Katarina face muzică în continuare, şi în momentul de faţă este într-o tabără de muzică şi face sesiuni pentru case de muzică internaţionale. Şi sper că până la final de an să vedeţi ce proiect lansează. Suntem mai mult axaţi pe proiecte profesionale, viaţa vreau să rămână liniştită şi personală. Îmi doresc ca aceste plimbări cu maşina să fie cu folos”.

image
Andrei l-a adorat pe Maximilian

Simina a slăbit foarte mult după divorţ, peste 20 de kilograme, iar acum este, de departe, cea mai bună variantă a ei. Maximilian este fiul Petruţei Gheorghe, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe. Andrei a fost ca un tată pentru Maximilian, dar şi pentru ceilalţi doi copii ai Petruţei, din altă relaţie. Femeia s-a stins din viaţă la scurt timp după decesul lui Andrei, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

image
Andrei l-a adorat pe Maximilian
stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
Monica Tatoiu
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png