EXCLUSIV Simona Hapciuc demască jocurile secrete de la "Survivor". Cum au "lucrat-o" Faimoșii: "S-au jucat cu șansele mele ca la ruletă"

simona hapciuc jpeg
Simona Hapciucfoto: Instagram

Simona Hapciuc (31 de ani) este foc și pară după eliminarea de la Survivor România! Vedeta consideră că a fost jucată pe degete de către colegii din din echipa Faimoșilor, în special de către băieți, care vor să elimine toate fetele din competiție. Simona a dezvăluit, în exclusivitate într-un interviu pentru Click!, care sunt jocurile perfide la care băieții din echipa Faimoșilor recurg pentru a ajunge în finala competiției. Există și un top al fetelor ce trebuie eliminate pe rând!

  • Click!: Simona, ai părăsit competiția Survivor România furioasă. Eliminarea ta a fost una nedreaptă? Ai declarat ulterior că Jador și Culiță Sterp ar fi trebuit să iasă înaintea ta.

Simona Hapciuc: Jador, Culiță, Roxana Nemeș și Majda erau în topul meu înaintea mea, pe lista eliminărilor. Pe fete le consideram mai slabe din punct de vedere sportiv, iar pe băieți i-am văzut eu mai slab pregătiți, pentru că nu dădeau totul pe traseu. Mi s-a părut nedreaptă eliminarea mea. Încă trei-patru săptămâni nu trebuia să intre în discuție votarea mea.

  • S-a vorbit că ar exista în sânul echipei Faimoșilor o coaliție între bărbați, care au făcut un top al fetelor ce trebuiau eliminate din competiție înaintea băieților. Ai cunoștință de asta?

Baieții vor să elimine toate fetele înaintea lor din competiție. Așa erau planurile. Zanni, Jador și Culiță se vedeau în finală.

„Culiță și Moroșanu s-au jucat cu șansele mele! Ca la ruleta rusească!”

  • Elena Ionescu, fosta câștigătoare de la Survivor, a declarat într-un interviu pentru Click!, că eliminarea ta nu a fost justificată. "Au dat afară un om bun!", a spus ea. Cum comentezi?

Nu am vazut interviul Elenei, dar nu a fost justificată. Ei s-au justificat prin prisma faptului că aș avea o problemă la genunchi. Nu este adevărat, primisem acordul medicului, în urma unui RMN, să continui jocul. În săptămâna în care m-au votat, ar fi trebuit să fie la eliminați Roxana Nemeș și Morosanu, iar favoritul publicului să o propună pe Majda. Culiță nu a dorit să-l voteze pe Moroșanu și au decis să mă voteze pe mine, gândindu-se că nu voi ieși. S-au jucat cu șansele mele și am fost cel mai puțin votată de public. Au jucat ruleta rusească în cazul meu.

image
Simona Hapciuc a părăsit Survivor România 2021foto: Kanal D
  • Ce ți-a lipsit cel mai mult în jungla din Dominicană? Cum te-ai adaptat la condițiile de trai de acolo?

Pentru mine n-au fost o problemă condițiile, mi-am amintit de copilărie când dormeam pe pridvorul din fața casei sau în căpițele de fân. Cel mai mult, după Dimitrie, mi-a lipsit cafeaua.

  • Care a fost pentru tine cel mai greu moment din experiența ta de la Survivor? Ce a însemnat pentru tine Survivor?

A însemnat depășirea unor frici, ca aceea de apă. Îmi era frică de sărituri, pentru că știam că am mici probleme cu genunchiul, dar le-am depășit și am sărit și 3 metri și a fost totul ok. În rest, am crescut la țară și nu mă temeam de păianjeni. M-am întors și cu multe dezamagiri de la Survivor România.

„Am fost internată două zile în spital la întoarcere”

  • Cine crezi că va câștiga competiția? Există favoriți?

Favoritul este Jador, are cel mai mare public acasă. Din punct de vedere sportiv sper să câștige Marius Crăciun și apoi Zanni.

  • La întoarcerea acasă ai avut probleme: dureri de cap, sângerări nazale. Care este starea ta de sănătate acum?

Am fost internată două zile în spital. Am făcut un computer tomograf și a fost identificat un simptom meningeal. Am avut sângerări nazale din cauza problemelor meningeale, însă iau tratament și nu le mai am. Sunt bine acum, mă recuperez.

  • Cum a fost să stai departe de băiețelul tău. Cu cine l-ai lăsat? Tu l-ai crescut singură, sunteți foarte apropiați.

L-am crescut singură și am fost mereu împreună, chiar și la muncă. A fost foarte greu, lipsea o parte din mine, simțeam nevoia de a-l avea atașat mereu de mine. Am plâns mult, mă ascundeam să plâng. A rămas în familia unei prietene foarte bune și a fost cel mai mare susținător al meu. Nu a plâns când mă vedea la televizor. I-am lăsat viața ordonată când am plecat, astfel încât să nu fie schimbări majore, i-am lasat terapeut, instructorul de înot. Este foarte bine.

image
Simona Hapciuc de la Survivor România și fiul ei, Dimitriefoto: arhivă personală
  • În ce măsură Survivor România ți-a schimbat viața? Ce lecții ai învățat acolo?

În continuare Dumnezeu îmi dă aceeași lecție: să nu am încredere în oameni și să nu mai fiu atât de naivă și împăciutoare. Dar există o lecție extraordinară cu care eu am plecat de la Survivor România. Sunt implicată într-o asociație, Together for Humanity, care ajută oamenii bătrâni, le construim case și îi ajutăm pe copiii care trăiesc în condiții greu de imaginat. Când eram în competiție și nu aveam ce să mâncăm, mă gândeam la toate cazurile unde noi am dat o mână de ajutor, la copiii care nu au ce mânca, nu au un acoperiș deasupra capului. Am simțit o parte din viața lor și am înțeles că Dumnezeu vrea să mă ocup din ce în ce mai mult de acest proiect de suflet, mi-a arătat o parte din viața oamenilor cărora noi le întindem o mână în momentele grele. Am donat o parte din banii câștigați, aș fi dorit să donez jumătate din premiu dacă aș fi câștigat Survivor România, mă simt îndatorată să fac și mai mult pentru ei. Am învățat că în viață nu este nevoie să calci pe cadavre, nu pot și n-am încercat să fac asta.

Citește și:

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor 2021. Simona Hapciuc, furioasă: ”Înaintea mea trebuiau să iasă Culiță și Jador”. De ce o protejează băieții pe Majda

SURVIVOR 2021 Simona Hapciuc revedere emoționantă cu fiul ei. Dimi i-a sărit în brațe și nu i-a mai dat drumul

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
image png
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Mobilizare in Rusia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg