EXCLUSIV Sişu vrea să facă dovada că este tatăl copilului fostei soţii

Ultima actualizare:

    Sişu are un  băiat în vârstă  de trei ani
Sişu are un băiat în vârstă de trei ani

Tudor Sişu ajunge din nou în faţa judecătorilor. De data acesta însă cântăreţul e cel care a apelat la instanţă pentru a demonstra că e tatăl băiatului pe care fosta sa soţie, Cătălina, l-a născut în 2011, înainte ca hip-hoper-ul să ajungă în puşcărie.

Vrea să fie tată cu acte. Asta cere acum Tudor Sişu (37 de ani), la mai bine de trei ani de la venirea pe lume a copilului său. El a deschis un proces de filiaţie la Judecătoria Sectorului 2, unde fosta sa soţie, Cătălina Radu, apare în calitate de pârât.

Când s-a născut băiatul nu aveam buletinul şi nu am putut să mă trec în certificat. Acum, am cerut instanţei să dispună modificarea actului. Nu am dubii în privinţa copilului”, ne-a declarat Tudor Sişu. Demersul său vine la câteva luni după ce Cătălina a pierdut războiul în instanţă. Tânăra ceruse judecătorilor un ordin de protecţie împotriva cântăreţului. Mai mult, Cătălina depusese o reclamaţie la Poliţie în care îl acuza pe Tudor pentru lovire şi ameninţare.

Problemele dintre ei fac parte însă din trecut. Aşa susţine acum hip-hoper-ul, care  ne-a dezvăluit că are o relaţie ”normală” cu fosta soţie. Chiar şi aşa, judecătorii i-ar putea cere efectuarea unui test ADN pentru a dovedi că este tatăl copilului pe care îl are cu Cătălina. Abia apoi ar putea să-şi treacă numele în certificatul de naştere al băiatului său, act în care în prezent nu figurează numele tatălui. 

S-au căsătorit în penitenciar

Tudor Sişu a fost prima oară arestat pentru consum de droguri în 2003 şi condamnat la trei ani de închisoare. La şase luni de la eliberarea condiţionată din 2005 este arestat pentru deţinere de droguri şi este eliberat în 2007. Nu scapă însă de obiceiurile rele. În octombrie  2011, primeşte încă o condamnare definitivă la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri. Pe 29 mai 2013, Tudor Sişu este din nou liber. Cântăreţul s-a căsătorit cu Cătălina în Penitenciarul Colibași, în 2012.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net