Exclusiv! Slav a câștigat procesul cu banca pentru casa Andei Adam

Ultima actualizare:

    Anda Adam şi Victor Slav şi-au achiziţionat  acest apartament în 2007, pe când locuiau  împreună. După despărţire, ea a rămas  în casă, dar şi cu plata ratelor pe cap
Anda Adam şi Victor Slav şi-au achiziţionat acest apartament în 2007, pe când locuiau împreună. După despărţire, ea a rămas în casă, dar şi cu plata ratelor pe cap

Victorie pentru Anda Adam! Vedeta a scăpat de povara ratelor uriaşe pe care le plătea la bancă, după ce fostul ei iubit, Victor Slav, care a făcut creditul în franci elveţieni pentru casă în numele lui, s-a războit cu banca.

Solistei nu doar că i s-a redus dobânda la jumătate, dar urmează să i se restituie şi sumele încasate în plus în decursul celor 9 ani, echivalentul a 35.000 de euro. Chiar dacă s-au despărţit de aproape patru ani, Anda Adam şi Victor Slav se pot bucura împreună, după ce au obţinut o izbândă în procesul intentat băncii, anul trecut. După cum Click! a dezvăluit, pe vremea când formau un cuplu, Anda Adam şi Victor Slav au apelat la bancă pentru a obţine un credit în franci elveţieni, echivalentul a 100.000 €, necesari pentru a-şi cumpăra un apartament într-un complex  rezidenţial. Fiindcă solista nu avea carte de muncă la momentul respectiv, a convenit cu Victor să facă împrumutul pe numele lui, iar ea să achite ratele lunar.

În 2007, pentru o perioadă de 20 de ani, au obţinut cei 170.000 de franci elveţieni, au luat locuinţa, dar în 2012 s-au despărţit. Blonda a rămas cu apartamentul, iar Slav cu...creditul. Însă numai pe hârtie, pentru că lună de lună, Anda i-a dat fostului prezentator de la PRO ratele pe care le-a depus la bancă. Anul trecut, în numele Andei, Slav a dat banca în judecată din cauza ratelor colosale şi, după numai trei termene de judecată, magistraţii au dat verdictul. Conform deciziei date săptămâna trecută de Tribunalul Bucureşti, artistei i s-a redus dobânda la jumătate şi urmează să i se restituie şi sumele încasate în plus în decursul celor 9 ani, adică 35.000 de euro.

În acest complex rezidenţial  şi-a cumpărat Anda un  apartament, în rate
În acest complex rezidenţial şi-a cumpărat Anda un apartament, în rate

”Obligă pârâta (nr.r: banca) să recalculeze dobânda datorată de reclamant, începând cu luna iulie 2008 până în prezent, conform formulei stabilite iniţial prin contractul de credit. Obligă pârâta (n.r.: banca) să restituie reclamantului sumele încasate în plus, cu titlu de dobândă, de la data încheierii contractului de credit până în prezent”, se arată în decizia dată în urmă cu patru zile. ”Mă ocup de rezolvarea problemelor de genul acesta de 5-6 ani şi, după cum vă spuneam  anul trecut, am vrut să câştig acest proces. Asta s-a şi întâmplat. Doamna Anda Adam urmează să primească echivalentul a peste 35.000 de euro sau o altă compensare din rate, sau din reducerea perioadei creditorii, dar şi reducerea dobânzii de peste 60 la sută. Astfel, în loc de 3.000 de lei, ea va plăti o rată de 1.500 de lei. Anda e bucuroasă”, a declarat Marius Coltuc, pentru Click! Şi asta nu e tot. Avocatul vrea mai mult. Acesta va face apel pentru ca banca să le plătească şi cheltuielile de judecată.

Anda s-a măritat și are o bombonică de fetiță

Anda Adam şi soţul ei Sorin ( foto  dreapta) sunt topiţi după bebeluşa lor
Anda Adam şi soţul ei Sorin ( foto dreapta) sunt topiţi după bebeluşa lor

S-au cunoscut la ”Dansez pentru tine”, de la PRO TV, însă, după o relație de șase ani, Anda Adam și Victor Slav au luat-o pe căi separate. La finalul verii, în 2014, cântăreața l-a cunoscut pe Sorin Andrei, un constănțean mai tânăr cu șase ani, cu care s-a logodit după numai o lună. În iunie 2015 cei doi s-au căsătorit cu fast, iar blondina a adus pe lume o fetiță, la șase luni după nuntă. Anda o răsfață pe micuță ca pe o prințesă, garderoba micuței valorând mii de euro. Solista preferă acum, de când este mămică, spectacolele din București, pentru a se întoarce cât mai repede la bebelușa ei, care este frumușică foc. Anda a slăbit rapid după sarcină și deja își etalează talia de viespe, în rochii mulate pe trup.

Victor a divorțat de Bianca, dar s-a întors tot în braţele roşcatei

Bianca şi Victor se  pregătesc să devină părinţi
Bianca şi Victor se pregătesc să devină părinţi

Tot la aceeași emisiune, dar la ediția din 2012, s-au cunoscut și Victor Slav și Bianca Drăgușanu. A fost dragoste cu năbădăi, căci stăteau mai mult certați decât împăcați, iar în toamna lui 2013 au ajuns în fața altarului. Nu prea le-a priit nunta căci, după cinci luni de căsnicie, au ajuns la divorț. Nici împreună n-au putut sta, dar nici separat. După ce au redevenit liberi au fumat pipa păcii. Mai nou, se zvonește că Bianca e gravidă. Cei doi susțin că nu se gândesc la o nouă căsătorie, pe motiv că jurămintele de la altar rămân valabile o viață.

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer