EXCLUSIV Smiley o scoate din depresie pe fata lui Enache! Gestul neaşteptat al artistului


    Diana Enache a moştenit  talentul muzical de la tatăl  ei. Acum, această pasiune,  muzica, o poate scoate din  depresie şi ajuta să treacă  peste episodul urât de  weekendul trecut
Diana Enache a moştenit talentul muzical de la tatăl ei. Acum, această pasiune, muzica, o poate scoate din depresie şi ajuta să treacă peste episodul urât de weekendul trecut

Diana Enache a debutat oficial ca artist la Revelionul din 2012, iar de atunci se chinuieşte să-şi facă un nume în muzică. Iată că, după cumpăna pe care a avut-o, fiind înjunghiată de portarulul blocului, acum va răsări soarele şi pe strada ei. Salvarea sa în muzică vine de la Smiley.

Diana (17 ani), pe numele ei de scenă DyanE, a avut o săptămână de coşmar după ce sâmbătă dimineaţă a fost tăiată de libanezul Kanaan Ali Riad, portarul blocului în care locuieşte tatăl ei. A stat pe patul de spital, a dat declaraţii sub ochii poliţiştilor şi a încercat să se remonteze după nenorocirea care i s-a întâmplat. Iată că un prim ajutor vine din partea celebrului Smiley, solist şi compozitor de hituri.

Smiley îi va compune Dianei o piesă şi o va «arunca» direct în topuri
Smiley îi va compune Dianei o piesă şi o va «arunca» direct în topuri

Click! a aflat că frumoasa adolescentă a lui Adrian Enache ar fi trebuit să se afle în aceste zile în studiourile de înregistrări de la HaHaHa Production, deţinute de Smiley. Pentru că atacul libanezului i-a dat planurile peste cap, întâlnirea va avea loc abia după ce Diana îşi va reveni complet din punct de vedere fizic.

Diana Enache ar putea colabora şi cu Marius Moga

Diana are mâinile pline de răni
Diana are mâinile pline de răni

“Urma să merg cu Diana la Smiley la studio. Am vorbit prin intermediul unui băiat de la casa lui de producţie şi a rămas că ne aşteaptă să i-o prezint pe Diana, să discute, să stabilim împreună detaliile, să aleagă o piesă potrivită pentru ea. Smiley oricum o ştie, Diana a mai avut apariţii la televizor”, a declarat pentru Click! Adrian Enache. Smiley nu este singurul compozitor la care urma să apeleze Adrian Enache pentru fiica lui. Pe lista sa se mai află Marius Moga, la care Adrian are intrare prin intermediul lui Andi Grasu, fost concurent la “Vocea României” chiar în echipa Micului Mozart şi coleg cu Enache la naţionala de fotbal al artiştilor.“Aveam multă treabă cu Diana şi multe planuri, însă acest om (n.r. – libanezul cuţitar) ne-a dat totul peste cap. Aştept să-şi revină Diana şi vom avea timp şi de muzică. Ea este frumoasă şi talentată şi poate avea o carieră reuşită”, ne-a mai spus Enache.

Diana a dat joi declaraţii în faţa poliţiştilor

Diana a fost atacată în urmă cu o săptămână de paznic
Diana a fost atacată în urmă cu o săptămână de paznic

Diana Enache a ajuns la spital în dimineaţa zilei de sâmbătă, 5 iulie, în stare de şoc şi plină de sânge după ce a fost înjunghiată de portarul blocului.

Libanezul Riad Ali Kanaan e în arest pentru 30 de zile
Libanezul Riad Ali Kanaan e în arest pentru 30 de zile

Tânăra susţine că bărbatul, un libanez în vârstă de 46 de ani, ar fi încercată să o violeze, a atacat-o cu un cuţit, ea s-a luptat cu el şi a reuşit să fugă. „A fost înjunghiată de două ori în zona sânilor, la torace şi o dată foarte aproape de gât. Are răni şi la mâini, nu poate să şi le folosească”, a declarat avocatul familiei Enache. Joi, Diana s-a prezentat în faţa anchetatorilor şi a povestit întreaga întâmplare.

Adrian Enache si Diana Enache duet
Adrian Enache si Diana Enache duet

Libanezul a dat şi el declaraţii, explicând că a fost scos din minţi de fiica lui Adrian Enache, care l-ar fi jignit.

A cântat prima dată în 2012, alături de tatăl ei

Adrian Enache
Adrian Enache

Diana Enache, alias DyanE, a făcut un duet spectaculos alături de celebrul ei tată, în 2012, de Revelion şi părea că s-a născut pe scenă. Încă de anul trecut, tânăra avea în plan să colaboreze cu artişti cunoscuţi. „Voi lucra cu Guess Who pentru una dintre melodiile mele. Am vorbit cu el si speram sa facem duet pe melodia „Skin on Skin”, dar, din păcate, programele noastre nu au coincis şi a trebuit să cânt singură partea de rap”, declara Diana pentru Click! în iunie 2013. Ea a mai lucrat în studioul lui Bogdan Taşcău, zis Dl. Problemă. Tânăra cântă de la vârsta de patru ani, când a activat în corul de copii „Alegretto”.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu