EXCLUSIV Smiley, primele declarații despre Gina Pistol, după doi ani de iubire secretă

Ultima actualizare:

    Gina l-a «vrăjit» pe Smiley  pe 31 martie 2017, la un  concert de la Sala Palatului foto: OK! Magazine
Gina l-a «vrăjit» pe Smiley pe 31 martie 2017, la un concert de la Sala Palatului foto: OK! Magazine

Premieră! După ce s-au răsfăţat într-o vacanţă de vis în Portugalia, Smiley (36 de ani) şi Gina Pistol (37 de ani) îşi recunosc public relaţia. Joi seară au venit la petrecerea aniversară a lui Jo care şi-a lansat cu Juno piesa „Caută-mă”. Smiley ne-a spus că Gina i-a cucerit inima, iar dacă se vor căsători, o vor face departe de ochii curioşilor.

Click!: Filmezi la „Vocea României” (PRO TV), lansezi piese, eşti mereu la HaHaHa Production şi faci şi muzică pentru reclame...

Smiley: Da, dar nu-mi ia mult să le creez. Compun câte o piesă pe oră.

Eşti mereu pe drumuri, cum te simţi?

Sunt foarte bine, am reuşit să mă şi odihnesc. Am înregistrat toate etapele de la „Vocea României” (PRO TV) şi mai avem galele live.

Ai publicat pe conturile sociale filmuleţe cu elevii tăi de la „Voce”?

Erau fanii mei care vin la studio şi ne întâlnim periodic. Aflu ce le-a plăcut şi ce nu, ce putem să facem mai bine şi cum am putea să îmbogăţim comunicarea dintre noi.

Ai lansat cu Moga piesa şi videoclipul la „Ai grijă de femeia ta”, iar el spune că va lansa un album. Ce urmează în carieră?

Moga ne tot “ameninţă” cu albumul de zece ani, sper să se şi concretizeze. Eu m-am conformat, am făcut piesa cu el. Mai am colaborări muzicale surpriză şi am foarte multă muzică de lansat. A durat cinci ani să compun piesa „Song About Nothing” (Cântec despre nimic), „Vals” şi „De unde vii la ora asta” au durat tot mult. După ce le creez, stau mult să le analizez, să fie cum trebuie, să fie cum vreau eu.

Crezi că piesa „Ai grijă de femeia ta” va fi hit? Cum aţi ales titlul?

Trag speranţa că muzica pe care o scot e făcută la standardele optime. Cât de hit va ajunge n-am habar. Când am lansat „Vals” nu mă aşteptam să fie aşa de iubită. Noi suntem păţiţi, eu am avut mai multe despărţiri. Mai învăţ şi eu din greşeli şi mă încurajez singur (zâmbeşte).

Cum ai grijă de femeia ta, îi aduci cafeaua la pat?

Da, şi asta! Dar cel mai important, nu doar pentru femeia din viaţa ta, dar şi pentru oamenii din jur, trebuie să fii prezent în viaţa lor când au nevoie de tine şi nu neapărat când vor ceva. Un gest cât de mic contează.

Când ai oferit ultima oară o floare?

În seara asta, lui Jo, la ziua ei, şi-a lansat videoclipul şi piesa cu Juno.

Dar un cadou persoanei iubite?

De câte ori am ocazia. Îmi place să ofer cadouri din astea mai interesante. O excursie, o vacanţă, ceva despre care să îţi aminteşti.

Când ai petrecut cea mai recentă vacanţă cu persoana iubită?

În această vară, în Portugalia, cu Gina (Pistol – n.r.), da!

Ce nu îţi place la o femeie?

Iau oamenii aşa cum sunt şi mă străduiesc să nu schimb foarte multe lucruri la ei. Pot să zic lucruri, să dau sfaturi, dar nu încerc să schimb omul. Oamenii se mai schimbă în funcţie de cei din anturajul lor.

Ai împlinit 36 de ani. Te gâdeşti la căsătorie şi la copii?

Nu mă gândesc acum la asta. Iar dacă mă gândesc, nu aş spune.

Cu cine s-au iubit înainte Gina Pistol şi Smiley

Solistul şi fostul „iepuraş” Playboy trăiesc de doi ani şi jumătate o poveste de dragoste ca în filme. Pentru că lucrează la trusturi concurente, Smiley şi Gina Pistol au evitat să se afişeze împreună. Însă de când s-au întors din Portugalia, au fost împreună la ziua lui Mario Fresh şi la lansarea piesei lui Moga şi Smiley, „Ai grijă de femeia ta”. Ultimul iubit al Ginei a fost afaceristul Alin Cocoş (33 de ani) de care s-a despărţit în martie 2017, după patru ani de relaţie. Înainte de Alin, în 2005, blonda a mai avut relaţii cu Codin Maticiuc (38 de ani), alături de care a stat câteva luni şi cu afaceristul libanez Nicola Saikaly (2006 – 2012). Când era despărţită de Nicola, vedeta nu voia să stea singură, aşa că a ajuns, în anul 2008, într-o relaţie cu Bogdan Ivanov, în anul 2009 s-a iubit cu Ciprian Marica (33 de ani), iar în 2012 a ajuns în braţele lui Mihai Răduţ (28 de ani). La rândul lui, înainte ca Ginuţa să-i pice cu tronc, Smiley a avut o relaţie de cinci ani cu actriţa Laura Cosoi (37 de ani), căreia i-au pus punct în 2012. Prima lui iubită, colegă de liceu, a fost Olivia Stoica (36 de ani), apoi a încercat o relaţie cu solista Sânziana Negru (32 de ani), alias Siella.

Citește și:

Smiley și Moga, cu femeile lor la lansare: Gina Pistol și Bianca Lăpuște au fost atracțiile serii

Smiley şi Gina Pistol, prima apariţie publică. S-au afişat ca un cuplu la ziua lui Mario Fresh

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net