EXCLUSIV Sophie Ayad, fosta mare iubire a lui Ion Ţiriac: «Nu mă pricep să întreţin relaţiile cu bărbaţii»

Ion Ţiriac şi Sophie Ayad s au cunoscut în 1992 jpeg
Ion Ţiriac şi Sophie Ayad s-au cunoscut în 1992Foto: arhivă personală

Despre Ion Ţiriac, miliardarul care va împlini peste doar câteva luni 80 de ani, putem spune că are cu ce se lăuda la capitolul cuceriri. Una dintre marile lui iubiri este jurnalista egipteană Sophie Ayad, femeia care i-a dăruit, de altfel, şi doi copii, pe Karim şi Ioana, dar cu care nu a reuşit să închege o relaţie trainică. Ea îl respctă şi acum foarte mult, deşi a recunoscut în exclusivitate pentru Click! că norocul o cam ocoleşte de ceva timp în dragoste. După idila din 1990 cu Ţiriac, Sophie a încercat să-şi refacă viaţa amoroasă şi a fost binecuvântată cu o minune de fetiţă, Jasmin, în vârstă acum de 11 ani, dar este tot singură.

Puţine sunt femeile care i-au marcat viaţa lui Ion Ţiriac, iar Sophie Ayad (48 de ani), jurnalista de origine egipteană, care în prezent trăueşte la Monaco, este una dintre ele. Ea i-a daruit miliardarului doi copii, pe care Ţiriac îi iubeşte până în măduva oaselor. Ioana Ţiriac (18 ani) a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi a susţinut în această vară examenul de bacalaureat.

image
Ioana şi Ion Ţiriac

Înainte de acest moment important din viaţa ei, fata a participat la un eveniment caritabil în Capitală, moment în care Ţiriac a fost surprins în compania ei, fiind foarte de emoţionat. Extrem de mândru este şi de Karim Mihai, care îi seamănă leit magnatului.

image
Jasmin (11 ani) practică gimnastică ritmică

Băiatul studiază ştiinţele politice în Statele Unite ale Americii şi va absolvi facultatea în 2019. După eşecul în dragoste cu Ţiriac, jurnalista a devenit între timp pentru a treia oară mămică cu un alt bărbat, un italian, cu care s-a căsătorit în 2005, la Monaco. Ea are o fetiţă, Jasmin Amberrossi, în vârstă de 11 ani, care o face în fiecare zi să se bucure de viaţă. O umbră de regret a rămas totuşi în inima ei, cei doi divorţând în 2013. Sophie a acceptat să-şi deschisă sufletul în faţa cititorilor Click.ro. 

Fetiţa cea mică a jurnalistei Sophie Ayad este o gimnastă valoroasă

  • Aveţi o minunăţie de fetiţă, alături de care apăreţi în foarte multe imagini recente pe conturile de socializare. Există şi bărbat special în viaţa dumneavostră care vă face să zâmbiţi?

Nu, nu este nimeni în viaţa mea. Nu mă pricep să întreţin relaţiile cu bărbaţii. Nu am fost foarte norocoasă nici cu tatăl fetiţei mele Jasmin. Am crescut-o absolut singură. Fraţii ei (n.r. Ioana şi Karim) sunt familia ei.

Karim Mihai îi seamănă foarte bine lui Ion Ţiriac jpeg
Karim Mihai îi seamănă foarte bine lui Ion Ţiriac

Jasmin este o un copil extraordinar şi o foarte talentată gimnastă. Practică gimnastica ritmică. În această vară s-a antrenat în România şi a făcut parte din echipa de gimnastică.

  • Cum o să petreceţi sărbătorile care se apropie? V-aţi făcut planuri speciale?

De Crăciun, voi merge să-l vizitez pe tatăl meu în Germania. El a suferit un teribil accident cerebral în urmă cu un an, în urma căruia a rămas paralizat şi nici nu mai poate articula vreun cuvânt. 

Sophie Ayad are tatăl grav bolnav

  • Cum arată lista de dorinţe a Sophiei Ayad?

Singura mea dorinţă este ca tatăl meu să se facă bine. Mi-aş dori ca oamenii să conştientizeze gravitatea acestei probleme şi mă voi implica într-o campanie în acest sens. Oamenii în general uită că totul se poate schimba într-o secundă, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul tatălui meu. A doua mea dorinţă ar fi ca oamenilor să înceapă să le pese de semenii lor şi să dea dovadă de mai multă empatie pentru cei aflaţi în suferinţă. Noi toţi ar trebui să ne dăm seama că singurele lucruri care contează în momentele dificile sunt dragostea şi compasiunea.

image
Sophie Ayad este topită după fetele ei, Ioana şi Jasmin
  •  Ioana a susţinut bacalaureatul anul acesta. Cum s-a descurcat şi care este relaţia dumneavistră cu ea, având în vedere că o perioadă a locuit la Monaco? 

Fiica mea cea mare s-a descurcat extraordinar. Sunt extrem de mândră de ea.   

Sophie Ayad l-a cunoscut pe Ion Ţiriac în 1992, la Munchen, prin intermediul prietenei sale Barbara Becker. Avea 23 de ani. La vremea respectivă, Sophie avea o relaţie cu un bărbat pe nume Maggio, care era prieten cu celebrul jucător de tenis Boris Becker. A fost o întâlnire care avea să dea naştere unei poveşti de dragoste intense, despre care Sophie îşi aminteşte cu nostalgie. 

Citeşte şi:

Cum fentează Ion Ţiriac traficul când iese cu prietenele în oraş

Cine este femeia pe care Ion Ţiriac o scoate la masă cu o armată de bodyguarzi

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
cub loredana groza png
BeFunky collage (12) jpg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
cub xonia png
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Mangia
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe