EXCLUSIV Sora lui Kamara cântă salsa, iar fratele lui hip-hop

19 martie 2015
article img
kamara, mustafa si saran

Ciocolatiul Kamara, pe care îl vedeţi, în fiecare sâmbătă, la emisiunea ”Te cunosc de undeva” (Antena 1) nu e singurul cântăreţ din familie.

Nu mulţi ştiu că solistul Kamara (38 de ani) mai are un frate, Mustafa (33 de ani), şi trei surori, Corina, Saran (32 de ani) şi Binta: ”Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare. Dar, am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana”, a spus el. Dacă acesta activează în show-biz de 11 ani, în trupa Alb Negru, şi a bifat o participare la  Eurovision, în 2007, cu piesa ”Liubi, liubi, I love you”, sub titulatura Todomondo, iată că şi Mustafa şi Saran cochetează cu muzica. Frumuşica ciocolatie cântă de la vârsta de 15 ani, în Guineea Franceză, ţară în care a locuit şi Kamara, timp de 15 ani, iar Mustafa sau Musty, de profesie inginer de sunet, interpretează piese hip-hop, în Spania: ”Cu Musty am o relaţie specială, ne susţinem, vorbim mereu pe internet şi ne vizităm des, ori în România ori în Spania”, se mândreşte Kamara. Însă şi Saran are o voce de excepţie. A debutat în muzică la 10 ani, la un concurs de juniori, pe care l-a câştigat fără eforturi. Iar în 2008  a încercat să se lanseze şi pe piaţa românească: ”Ascult muzică românească şi manele. Cânt salsa, reggae, pop si muzică africană”, a zis ea.

Şi soţia lui este cântăreaţă

Kamara are o fiică, Stephanie, în vârstă de 15 ani, din primul mariaj, şi un băieţel, pe Achim Leon, care s-a născut în iulie anul trecut. Pe soţia lui, Oana, a cunoscut-o acum doi ani şi jumătate, pe Facebook, iar dragostea a fost atât de mare încât ea a părăsit Parisul şi s-a stabilit la Bucureşti. S-au căsătorit, în secret, la Focşani. Ca un făcut, şi Oana este cântăreaţă, iar numele ei de scenă este K.I.M.

article img
Kamara păstrează şi acum legătura cu rudele sale de sânge, Mustafa şi Saran

article img
Kamara păstrează şi acum legătura cu rudele sale de sânge, Mustafa şi Saran

article img
Kamara si Oana