EXCLUSIV Soția lui Benone Sinulescu, reacție sfâșietoare după moartea artistului. «Ieri am făcut 40 de ani de căsnicie. Nu mai sunt om»

image
Benone și Elena Sinulescufoto: arhivă personală

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani, iar în urma lui a lăsat o soție îndurerată, care i-a fost alături 4 decenii. Elena Sinulescu a făcut primele declarații pentru Click! despre decesul marelui artist.

Elena Sinulescu este distrusă de durere, mai ales că artistul a încetat din viață la o zi după ce a sărbătorit 40 de ani de căsătorie cu soția sa. Cântărețul suferea de o pneumonie, însă din cauză că nu a dorit să fie dus la spital și tratat acasă, acesta a suferit complicații care au dus la deces. 

Soția lui Benone Sinulescu: "Fără el viața nu mai e la fel”

Soția lui Benone Sinulescu a declarat pentru Click! că artistul a murit acasă din cauza bolii la plămâni. „Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!

„Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus ca să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație”, a mai spus, pentru Click!, Elena Sinulescu.

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg