EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase a depus actele de divorț: «El a crezut că glumesc»

Ultima actualizare:
Cu fotomodelul  Dominique Grazia a rezistat opt ani
Cu fotomodelul Dominique Grazia a rezistat opt ani

În urmă cu aproape trei săptămâni, Click! anunţa divorţul dintre Ioana şi Ilie Năstase. Ieri, femeia a depus solicitarea de divorţ, la Judecătoria Constanţa, însă Nasty crede că totul este doar o glumă. Superba brunetă ne-a povestit despre această situaţie delicată şi despre afacerile pe care le demarează în curând, în domeniul medical.

Nepotrivirea de caracter şi jignirile din ultima perioadă sunt motivele care au determinat-o pe Ioana Simion (43 de ani) să ceară divorţul de Ilie Năstase (74 de ani), la doar un an de la cununia civilă. De luna trecută, ei au decis să nu mai împartă acelaşi dormitor.

Pe actriţa Adelaide  Alexandra King  a iubit-o 19 ani
Pe actriţa Adelaide Alexandra King a iubit-o 19 ani

"Ioana şi Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărţit de mai bine de două săptămâni. Ea locuieşte singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înţeles deloc în ultima perioadă, deşi ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe şanse lui Ilie, însă el nu şi-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproşuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situaţii mai grave, aşa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Vorbeşte rar cu el, de 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinţii ei, pentru că se simţea aiurea faţă de ei, dar şi de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt şanse de împăcare. Ioana a decis să divorţeze", a spus luna trecută, pentru Click!, o sursă din preajma cuplului.

Fiecare este acum la casa lui

Iată că Ioana s-a ţinut de cuvânt, iar ieri a depus actele şi dosarul de divorţ prin intermediul avocatului, la Judecătoria Constanţa. Ilie nu a fost de acord cu decizia Ioanei şi a refuzat ca lucrurile să se întâmple pe cale amiabilă, la notar. Ba, mai mult, a "ameninţat-o" că nici la tribunal nu va veni. Ioana a confirmat pentru Click! intenţia ei de a redeveni o femeie liberă. "Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită", a spus Ioana pentru Click!. Până va primi primul termen la tribunal, Ioana este focusată pe clinica medicală pe care vrea să o deschidă. "Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă «motoraşele» abia se pornesc, ca să zic aşa. Dacă nu erau aceste interdicţii şi acest virus, situaţia era mult mai avansată, iar acum puteam avea pacienţi, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap", ne-a mai mărturisit bruneta cu trup de fotomodel.

Ilie Năstase a mai avut patru soţii superbe!

Marea iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia, de dragul căreia Ilie Năstase renunţa la burlăcie, în 1972.

Nasty şi Ioana  s-au căsătorit  anul trecut
Nasty şi Ioana s-au căsătorit anul trecut

Căsnicia lor s-a încheiat în 1980. În 1984, el  îşi reface viaţa sentimentală, aleasa inimii fiind actriţa Adelaide Alexandra King, alături de care a înfiat doi copii, Nicholas şi Charlotte, rămaşi, după destrămarea cuplului, în 2003, în grija mamei, la New York.


    Pe actriţa Adelaide  Alexandra King  a iubit-o 19 ani
Pe actriţa Adelaide Alexandra King a iubit-o 19 ani

În 2004, Ilie Năstase anunţa că se căsătoreşte pentru a treia oară, cu fotomodelul Amalia Teodorescu. Bruneta îi dăruieşte două fiice, Alessia şi Emma Alexandra. Din păcate, şase ani mai târziu, în 2010, aceştia divorţează, dar cei doi rămân foarte buni prieteni de dragul fetelor. Viaţa amoroasă a marelui tenismen nu se încheie aici. La 67 de ani, în 2013, Ilie Năstase se căsătoreşte cu Brigitte Sfăt, de care însă divorţează în 2018.

Citește și:

EXCLUSIV! Ioana și Ilie Năstase divorțează. Femeia nu mai poate suporta violența verbală

Soția lui Ilie Năstase confirmă divorțul: "E decizia mea. Aș minți să spun că există iubire și respect"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net