EXCLUSIV Soţia lui Nelu Ploieşteanu: "Îl caută moartea pe acasă şi el se iubeşte şi cu o fiică de poliţist"

Ultima actualizare:

    Nelu Ploiesteanu
Nelu Ploiesteanu

Urlă hormonii în Nelu Ploieşteanu mai ceva ca într-un adolescent, deşi are 64 de ani, cinci copii, nevastă şi păr alb în cap! După ce toată vara şi-a luat „omorul” de la soţia lui, Elena, din cauza amantei Ana Maria Roşu, femeia înşelată a descoperit acum, cu stupoare, că bărbatul ei se întâlneşte pe ascuns cu o altă damă, aflată încă pe băncile facultăţii.

Elena Ploieşteanu părea că s-a obişnuit cu gândul că Nelu a iubit-o atât de mult pe Ana Maria Roşu (31 de ani) încât i-a luat şi un apartament de 50.000 de euro şi, după ce toată vara a făcut turul televiziunilor pentru a-şi măscări infidelul soţ, care a tocat banii familiei, liniştea părea că domneşte din nou în relaţia lor. Cu atât mai mult cu cât solistul i-a jurat că s-a cuminţit.

Iată însă că Elena a făcut recent o altă descoperire cu privire la viaţa amoroasă clandestină a acestuia: „Am auzit că în afară de această Ana Maria Roşu, pe care a luat-o de la peşti, soţul meu mai întreţine o studentă. E fata unui poliţist din Ploieşti şi învaţă aici, în Bucureşti, la facultate. Înţeleg că Ploieşteanu se ocupă să-i plătească chiria. A văzut-o cineva, mi-a descris-o. E înaltă, slabă şi are nişte dinţi lungi. Dacă are bani omu’, e  normal să aibă amante. Mi se face lehamite. Om bătrân, te caută moartea pe-acasă şi tu alergi după femei”, ne-a spus soţia lăutarului. 

Elena Ploieșteanu nu l-a mai primit acasă pe soţul ei infidel
Elena Ploieșteanu nu l-a mai primit acasă pe soţul ei infidel

Dacă înainte era convinsă că vrea să divorţeze, încercând să-şi pedepsească soţul după atâţia ani de suferinţă, Elena s-a convins că nu e cea mai bună soluţie: „Nu mai bag divorţ, că nu  vreau să le fac hatârul acestor neavenite. Vreau să am putere asupra domnului Neluţu încă vreo cinci ani de-acum încolo, aşa că va sta la mâna mea. Eram decisă să renunţ la căsnicie, dar eu le anunţ că voi renunţa la numele de Ploieşteanu când vreau eu, nu când îşi doresc ele”, ne-a mai spus aceasta. 

Ploieșteanu: "Mai am două amante la azil"

Culmea!, noua iubită a artistului este mai tânără decât toţi cei cinci copii ai lăutarului şi i-ar putea fi lesne chiar nepoată. Ea are puţin peste douăzeci de ani, este studentă în Bucureşti şi o cheamă tot Maria, ca pe cealaltă amantă a lui Nelu, cu care trăieşte de 13 ani. De identitatea acestei fete, Elena Ploieşteanu a aflat tot din gura rudelor şi a cunoştinţelor comune, însă nu a reuşit până acum să dea ochii cu ea. Cu Ana Maria Roşu s-a întâlnit însă: ”Acum 10 ani am bătut-o şi am umilit-o într-un stil barbar. I-am pus un pampers cu fecale pe gură, pe faţă”, a povestit Elena. Contactat telefonic, Nelu Ploieşteanu nu a negat că ar mai avea încă o drăguţă, dar a scăldat-o cu o replică haioasă : ”Mai am vreo două gagici, la azilul de bătrâni”.

Ploieşteanu i-a luat amantei casă de 50.000 de euro

Este un bărbat generos, iar acest lucru l-a demonstrat chiar amantei sale originară din Suceava, Ana Maria Roşu. După cum a susţinut chiar Elena, soţia lăutarului,  nea Nelu ar fi cotizat cu o sumă impresionantă, aproximativ 50.000 de euro, pentru a-i cumpăra un apartament cu două camere în zona Colentina.  „Cuibuşorul de nebunii” se află la etajul 8 al blocului şi, pentru că vecinii spun că ziua e linişte pe acolo, înseamnă că cei doi îndrăgostiţi se întâlnesc mai mult noaptea, când artistul are nevoie de puţină dragoste după cântările de la “Şarpele Roz”.

De vreo şapte luni, nea Nelu nu mai doarme pe-acasă

După ce a cântat toată vara pe litoral, Nelu Ploieşteanu a încercat să-şi spele păcatele de soţ infidel. Lăutarul a decis ca, o vreme, să nu mai doarmă în domiciliul conjugal, fiind găzduit de fetele sale. „Ne-am împăcat în sensul că mai trec pe acolo ca să las bani băiatului nostru”, declara de curând solistul de muzică de petrecere.

Elena şi Nelu Ploieşteanu s-au căsătorit acum 42 de ani şi au împreună 5 copii, 4 fete şi un băiat. Mihăiţă, în vârstă de 26 de ani, suferă de tetrapareză spastică.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg