EXCLUSIV Soțul Cristinei Rus, mai bogat cu 20 de milioane de euro!

Ultima actualizare:

    Cântăreața Cristina Rus  s-a căsătorit în iunie 2009 cu Dragoș Bălteanu, care a făcut avere din afaceri imobiliare și energie
Cântăreața Cristina Rus s-a căsătorit în iunie 2009 cu Dragoș Bălteanu, care a făcut avere din afaceri imobiliare și energie

Pare să fie printre puţinele vedete care au tras „lozul câştigător” în materie de căsnicii cu miliardari. Dacă alte cântăreţe şi-au văzut soţii la puşcărie, blondina Cristina Rus duce o viaţă de prinţesă. Recent, soţul ei, Dragoş Bălteanu, a încheiat o afacere care i-a umflat conturile cu 20 de milioane de euro.

La 33 de ani, Cristina Rus ar putea spune că le are pe toate. De patru ani, ea are o căsnicie care-i merge strună, cu afaceristul Dragoş Bălteanu (36 ani), şi doi copii, Dragoş (5 ani) şi Cristina Maria (9 luni). În urmă cu trei zile, la Gala Elle Awards, cântăreaţa a strălucit, mai fericită ca niciodată. Să fie oare unul dintre motive şi faptul că la sfârşitul lunii noiembrie soţul ei a vândut, cu 20 milioane de euro, un teren de 12.000 mp, situat în zona Floreasca?

Cristina are un băiețel de cinci ani și o fetiță de 9 luni
Cristina are un băiețel de cinci ani și o fetiță de 9 luni

Cristina a dorit să fie discretă când a fost întrebată de Click! cum a fost răsfăţată de soţul ei după această mega-afacere reuşită. ”Pentru noi contează doar liniştea, suntem la fel ca înainte. Iar eu mă comport ca o soţie de om care reuşeşte în viaţă. Faţă de soţul meu, reacţionez cu foarte multă iubire. Nu pot să-l pârăsc şi să divulg gestul intim pe care l-a făcut”, a declarat, pentru Click!, Cristina Rus.

Blondina trăiește în lux și conduce o super-mașină
Blondina trăiește în lux și conduce o super-mașină

Şi chiar dacă averea soţului, estimată în urmă cu doi ani la 50 de milioane de euro, i-ar ajunge pentru tot restul vieţii, blonda nu vrea să fie la mâna bărbatului, aşa că şi-a făcut o fundaţie. ”Îmi place să ajut oamenii, îmi oferă o stare de linişte şi mulţumire sufletească. Am făcut o fundaţie, se numeşte Aris, iar din primăvară vreau să mă apuc serios de treabă”, a mai spus cântăreaţa.  Nici de muzică nu a uitat şi se gândeşte la o revenire. ”Pentru mine este important să stau lângă copil, în primii trei ani de viaţă. Pe scenă voi reveni peste doi ani, însă va fi cu totul altceva, mă gândesc să am un band şi nu voi mai cânta în cluburi”, a conchis blonda. 

Soțul Sandei Ladoși, acuzat de evaziune 

Sanda Ladoși (44 de ani) a primit o grea lovitură în toamna anului trecut, când soțul ei, Ștefan Tache (60 de ani), a ajuns după gratii. Omul de afaceri a fost acuzat de o evaziune de peste patru milioane de euro, iar pe 3 octombrie a fost reținut  împreună cu şase apropiaţi ai săi. Bărbatul a dezvăluit atunci că are cancer și, după numeroase cereri  pe care le-a făcut pentru a fi eliberat, magistraţii s-au lăsat înduplecaţi chiar înainte de Crăciun. Așa că s-a decis cercetarea acestuia în stare de libertate, iar Ștefan Tache s-a putut întoarce acasă, la familia sa. Bărbatul este căsătorit cu Sanda Ladoși din 2006 şi sunt părinţii a doi copii: Bogdan şi Ioana.

Bărbatul Cristinei Spătar, arestat de mai bine de două luni  

Cântăreața Cristina Spătar (42 de ani) trăiește un coșmar de la începutul lunii octombrie, când soțul ei, Alin Ionescu (37 de ani), a fost săltat de mascați și trimis în pușcărie. Bărbatul, patronul uneia dintre cele mai mari firme de pază din România, Shelter Security, este suspectat de o evaziune uriașă, de 10 milioane de euro. De atunci, Cristina Spătar suferă cumplit.

După şase ani de căsnicie, timp în care Alin Ionescu a tratat-o ca pe o regină, Cristina s-a trezit singură. Cântăreața nu și-a pierdut însă speranța și așteaptă ca soțul ei să se întoarcă  la ea și la cei doi copii ai lor, la Albert (5 ani) şi Aida Maria (2 ani şi jumătate).  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net