Exclusiv! Stela Popescu şi-a ales înlocuitoarea dinainte să moară. Cine face dezvăluirile


    Ana Maria Donosa este o tânără de o frumuseţe răpitoare
Ana Maria Donosa este o tânără de o frumuseţe răpitoare

După moartea fulgerătoare a îndrăgitei Stela Popescu multe secrete ies la iveală, dezvăluite chiar de apropiaţii ei. Zilele trecute, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, a avut loc festivalul Aurelian Andreescu, prezentat de Ana Maria Donosa şi Alin Gheorghişan. Actorul ne-a vorbit despre cariera sa, dar şi despre ultimele zile ale Stelei Popescu, actriţa care i-a fost ca o mamă.

Au trecut patru ani de când Alin Gheorghişan (37 de ani) a participat la “Vocea României”, unde a făcut parte din echipa lui Smiley. Lucrează de 10 ani la “Teatrul Constantin Tănase, unde zilele trecute, împreună cu Ana Maria Donosa, a prezentat Festivalul Aurelian Andreescu. Actorul joacă în numeroase piese, are filmări pentru Revelion şi se împarte între carieră şi familie, fiind căsătorit de 10 ani cu Andreea, care i-a dăruit şi doi copii talentaţi, Bianca Nicole şi Marc Andrei. Actorul-cântăreţ ne-a povestit, cu nostalgie, despre colegele lui, regretatele Stela Popescu şi Cristina Stamate.


    Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu pe scenă timp de 40 de anifoto: arhiva Click!
Stela Popescu și Alexandru Arșinel au format un cuplu pe scenă timp de 40 de anifoto: arhiva Click!

“Au fost ca două mame pentru mine din toate punctele de vedere, am făcut atât de multe lucruri împreună. Cristina Stamate, în ultimul an, nu a mai venit pe la teatru. Cu Stela Popescu am jucat chiar în duminica precedentă plecării ei (n.r. Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie). Era bine, nimic nu prevestea tragedia. În ultima vreme însă stătea mai mult pe scaun, în culise, iar în ultimul an era ceva mai obosită. Întodeauna mi-a dat sfaturi. Stela era de neoprit, avea multe activităţi. Îmi e dor de ea. La Festivalul <Aurelian Andreescu> mi-am dat seama că tuturor le era dor de Stela, de Cristina, de Aurelian Andreescu. Eugen Voicu, unul dintre maşinişti, îi aprindea lui Aurelian o candelă, lângă o fotografie cu el, şi tot acolo au adus şi cana Stelei, din care bea apa. Avea cabiniera ei, care îi aducea apă în pauze, pentru că i se usca gura şi simţea nevoia să bea apă. Avea nevoie să se hidrateze, pentru că avea multe cuplete unul după altul. E o parte din peisaj acea cană”, ne-a povestit Alin Gheorghişan.


    Alin Gheorghişan, alături de Stela Popescu
Alin Gheorghişan, alături de Stela Popescu

El ne-a lămurit şi despre colega lui, tânăra Ana Maria Donosa, cea care a înlocuit-o pe Stela Popescu pe scenă, în spectacolele din Spania, din 2 şi 3 decembrie! Surpriza este că însăşi Stela a ales-o să-i fie urmaşă. “Ana Maria este, dacă vrei, parţial partenera domnului Arşinel încă dinainte ca Stela să nu mai fie. Ana avea momente cu Alexandru Arşinel pe scenă. Unul dintre aceste momente se desfăşoară în spectacolul <Stela>. Chiar Stela Popescu a ales momentele care urmează să se facă în spectacolul <Stela>, de la Tănase. Ana Maria Donosa a primit foarte multe sfaturi de la Stela Popescu. În proporţie de 90%, toate actriţele de la noi au cuplete scrise de Puiu Maximilian (soţul actriţei şi scenarist, n.r.) şi dăruite de Stela. A văzut-o potrivită să facă acel cuplet cu Arşinel, pe care l-au făcut ei doi în urmă cu 30 de ani”, ne-a mai povestit Alin Gheorghişan.

Click! spune

La finalul lunii noiembrie a fost o săptămână neagră pentru Teatrul de Revistă. Pe 23 noiembrie ne-a părăsit Stela Popescu, care a murit în propria casă, în urma unui atac cerebral vascular, iar pe 27 noiembrie a plecat pentru totdeauna şi colega ei, Cristina Stamate. Aceasta din urmă avea mai multe afecţiuni cardiace. Stela Popescu ar fi împlinit 82 de ani pe 21 decembrie, iar Cristina Stamate, 72 de ani pe 8 februarie.


    Ana Maria Donosa i-a ţinut locul Stelei Popescu în spectacolul din SpaniaFoto: Bogdan Ionescu
Ana Maria Donosa i-a ţinut locul Stelei Popescu în spectacolul din SpaniaFoto: Bogdan Ionescu

Cine e Ana Maria Donosa

Ana Maria Donosa a terminat UNATC (secția Actorie) și este actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. A urmat cursurile unor școli de vară la Paris și la Moscova, a colaborat cu diverse teatre din București, a jucat în serialul “Narcisa Sălbatică” și în lungmetrajul “Felicia, înainte de toate” de Răzvan Rădulescu. A jucat în mai multe spectacole alături de colegii ei de la teatru, în special cu Valentina Fătu şi Alexandru Arşinel.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg