Exclusiv! Tatăl lui Irinel Columbeanu a murit la azilul de bătrâni

15 septembrie 2016
image
Ion Columbeanu și Zina Dumitrescu la azil

Tatăl lui Irinel Columbeanu a murit joi dimineață, 15 septembrie, la azilul de bătrâni de la Ghermănești (Snagov), unde fusese internat de fiul său anul acesta. Ion Columbeanu avea 90 de ani.

Ion Columbeanu a murit la azilul de bătrâni din Snagov în dimineața zilei de 15 septembrie. Patronul azilului, Ion Cassian, a confirmat vestea pentru reporterii Click! ”Am aflat în această dimineață că a murit. Eu sunt în vacanță în Grecia. Știu doar că a făcut infarct”, a declarat Ion Cassian pentru Click! Ion Columbeanu a fost șeful protocolului în toate guvernele, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej până la Adrian Năstase. Mai exact, din 1961 până în 2002.

2010   Ion Columbeanu ieșea deseori la evenimente mondene cu fiul și cu nora lui jpeg
Ion Columbeanu, alături de fiul său și de fosta sa noră, Monica Gabor

Copleșit de durere, Irinel Columbeanu a evitat să dea prea multe detalii. ”Într-adevăr, tata a murit. Trecem prin clipe grele și aș vrea să ne respectați durerea”, a spus Irinel Columbeanu pentru Click!

image
Ion Columbeanu, alături de fiul său și de fosta sa noră, Monica Gaborfoto: arhiva Click!

Tatăl lui Irinel Columbeanu fusese internat în luna mai de către fiul său. "După mult timp în care am încercat să-i explic că e mai bine să stea într-un loc unde are ajutor specializat, am reușit să-l conving pe tata să meargă la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de bătrâni, mă știu din copilărie, am toată încrederea. Tata are o problemă la picioare, are nevoie de recuperare. Până la urmă, cu chiu cu vai, a acceptat și a înțeles, iar de mai bine de o lună l-am adus aici. Știți foarte bine că pentru un bătrân e greu să-l scoți din «cuibul» lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut să vină. Am mai avut câteva încercări, însă au eșuat", a declarat la vremea respectivă Irinel Columbeanu pentru Click! La azilul de bătrâni din Ghermănești, Ion Columbeanu era coleg cu creatoarea de modă Zina Dumitrescu.

image
Ion Columbeanu a murit la vârsta de 90 de ani. Fiul lui Irinel Columbeanu era internat la un azil de bătrâni

Cum l-a ajutat Ion Columbeanu pe Irinel să-și salveze averea

Irinel Columbeanu a fost ani la rând în topul milionarilor Forbes cu o avere impresionantă, însă o decizie riscantă în afaceri l-a dus la sapă de lemn. Înainte ca averea lui Iri să se ”topească” din cauza datoriilor la bănci, tatăl omului de afaceri a făcut totul ca să salveze ce mai putea fi salvat. Vila din Izvorani, palatul în care s-a consumat căsătoria lui Iri cu Moni, a fost trecut pe numele lui Ion Columbeanu, iar seniorul și-a dat propriul fiu în judecată pentru a recupera niște terenuri executate silit de bănci. este vorba despre 56 de terenuri din Ciolpani, care au devenit garanţie la Marfin Bank, banca de la care Columbeanu a luat un credit de 5,1 milioane de euro, pentru a-şi susţine afacerea cu „columbeanit”, lansată în 2007.

După mai multe termene de judecată, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au respins însă, anul trecut, ca ”lipsită de interes”, contestaţia făcută de Ion Columbeanu, aşa că Irinel nu şi-a văzut terenurile înapoi.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg