EXCLUSIV Temișan, amintiri despre scena sexy cu Loredana: “Era un moment fierbinte, se mișca și lustra!”

Ultima actualizare:
Ştefan şi Oana au cucerit inimile tuturor
Ştefan şi Oana au cucerit inimile tuturor

Au fost și ei tineri și neliniștiți, iar acum 27 de ani au făcut senzație pe marele ecran cu apropierea lor neașteptată, în celebrul film “A doua cădere a Constantinopolului” (1993). Aurelian Temișan (47 ani) și Loredana Groza (49 ani) se pupă însă și în recentul muzical “Mamma Mia”. Declarațiile lui Temi, despre momentul fierbinte cu Lori, sunt spumoase.

Dacă s-au mai pupat sau nu între timp și cum a fost colaborarea care a făcut istorie, Temișan ne-a lămurit, exclusiv pentru ziarul Click!: “Pe Loredana Groza o cunosc de când am debutat eu, în ‘89, ea lansând atunci, fiind deja cunoscută, “Bună seara, iubito!”. Am jucat împreună în “A doua cădere a Constantinopolului”, de unde e și poza pe care o vedeți și a fost o vară  fierbinte, din toate punctele de vedere! Am filmat alături de mari actori, noi doi, și eu și Loredana, ca și debutanți în ale cinematografiei. Se vede și în poză, un moment fierbinte, regăsit și în finalul filmului, când se mișcă lustra (n.r. scena este la finalul filmului). De atunci, văzând-o pe Loredana, de sute, de mii de ori, în concerte, prezentând-o, cântând alături de ea sau în spectacole paralele, dar nemaiavând ocazia, până la “Mamma Mia”, producția muzicalului “Mamma Mia”, să ne mai pupăm".

Teodora Mareș și Adrian Pădurau în ”Declarație de dragoste”
Teodora Mareș și Adrian Pădurau în ”Declarație de dragoste”

"A fost frumos! 27 de ani de atunci! Să tot treacă anii, frumos așa!”, a povestit Temișan, rememorând cu drag acele vremuri ale tinereții. Musicalul "Mamma Mia!” a avut premiera în România pe 24 mai 2018, la Sala Palatului din București, cu o distribuție de excepție: Loredana Groza, Aurelian Temișan, Horia Brenciu, Cornel Ilie și Anca Țurcașiu.

Oana Sârbu și Ștefan Bănică, sărut în “Liceenii”

Dar și alte perechi celebre, care s-au sărutat cu foc în pelicule de succes, în urmă cu mai bine de 25 de ani, au mai avut colaborări, de-a lungul vremii, pe scenă, în recitaluri muzicale, și în spectacole de teatru sau în filme, pe marile ecrane. Oana Sârbu ( 51  de ani) şi Ştefan Bănică Jr. (52 de ani) au alcătuit un cuplu de senzație în filmul ”Liceenii”, din 1986, în rolurile Mihai și Dana.  

Adrian și Teodora, la filmările peliculei ”Coborâţi la prima”
Adrian și Teodora, la filmările peliculei ”Coborâţi la prima”

Deși toți credeau că sunt iubiți și în realitate, Oana a lămurit lucrurile: ”Cu echipa nu m-am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Mihai și Ștefan Constantin erau mai miștocari, erau fii de actori foarte cunoscuți. Era un fel de gașcă. Cesonia Postelnicu era de-a lor, era prietena oficială a lui Ștefan, eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu m-am apropiat de ei”, a povestit Oana, într-un interviu pentru one.ro. Ștefan a invitat-o adesea pe Oana, în spectacolele lui de la Sala Palatului, unde au făcut iureș cu piesa “Ani de liceu”, compusă de Florin Bogardo.

Teodora Mareș și Adrian Păduraru s-au împrietenit abia după “Declarație de dragoste”

O relație nu tocmai prietenoasă a bifat pe platourile de filmare un alt cuplu de aur al cinematografiei românești, Adrian Păduraru (59 de ani) și Teodora Mareș (57 de ani), în siropoasa peliculă „Declaratie de dragoste”, difuzată în 1985.

Zilele trecute, Aurelian Temişan şi Loredana Groza s-au fotografiat la repetiţii
Zilele trecute, Aurelian Temişan şi Loredana Groza s-au fotografiat la repetiţii

„Nu a fost nimic între mine şi Teodora, în timpul filmărilor pentru «Declaraţie de dragoste». Dimpotrivă, acum ne înţelegem, comunicarea e mult mai bună decât atunci. Eram nişte puşti, fiecare cu orgoliile lui. Nu era o amiciţie atunci, dar acum e, odată cu trecerea anilor. Când s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului, am mai fost la câteva evenimente împreună”, a declarat Adrian, pentru Click! Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au fost convinși, în 2018, de regizorul Tedy Necula, să joace din nou împreună, în filmul său de debut: „Coborâți la prima? ”.


    Adrian și Teodora, la filmările peliculei ”Coborâţi la prima”Foto: Sever Gheorghe
Adrian și Teodora, la filmările peliculei ”Coborâţi la prima”Foto: Sever Gheorghe

Citește și:

De ce n-au mai jucat împreună de 32 de ani Adrian Păduraru și Teodora Mareș

EXCLUSIV! Oana Sârbu a avut nevoie de aprobarea părinţilor ca să joace în „Liceenii”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net