EXCLUSIV Țiriac Jr. se iubeşte cu Sorana Cârstea? Cum a ajuns în brațele tenismenei după divorțul de Ileana

Ultima actualizare:
În cazul lui, instanţa  a respins cererea
În cazul lui, instanţa a respins cererea

Cu siguranţă divorţul dintre Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac a fost ştirea săptămânii. Fiul magnatului şi frumoasa artistă şi-au spus adio în 2017 după 10 ani de căsnicie. Se pare că cei doi au luat decizia fără să fie afectaţi prea tare, iar juniorul şi-ar fi găsit deja pe cineva. Se zvoneşte prin târg că are o relaţie cu tenismena Sorana Cîrstea. 

După zece ani de căsnicie, fiica celebrei soliste Anastasia Lazariuc şi fiul magnatului Ion Ţiriac au decis să meargă pe drumuri diferite, în ciuda faptului că au doi copii împreună, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. Vineri, după ce s-a aflat că au divorţat, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au revenit cu un mesaj de confirmare, motivând oarecum alegerea lor.

«Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

Trenul ar fi trebuit să ajungă  în Otopeni în mai 2020
Trenul ar fi trebuit să ajungă în Otopeni în mai 2020

A divorţat de Ileana acum doi ani

Fiul cel mare al lui Ţiriac nu a plâns prea mult după ce au divorţat la notar, ba din contră, se spune că şi-ar fi găsit rapid fericirea în braţele unei cunoscute jucătoare de tenis de la noi, mai mică de vârstă cu 14 ani decât el. Vorbeşte lumea prin târg că fata este nimeni alta decât Sorana Cîrstea (29 de ani), care are o avere frumuşică dobândită în acest domeniu, adică peste 6 milioane de dolari. Se pare că Alexandru Ţiriac ar fi fost prezent la cele mai importante meciuri şi ar fi susţinut-o pe aceasta din tribune. Bineînţeles că nu s-au afişat niciodată împreună, la evenimente sau prin poze, deşi au făcut deja vacanţe frumoase împreună. 

Totuşi, apropiaţii nu sunt străini de acest love story, în anturajul lor se ştie foarte bine că tenismena şi moştenitorul imperiului de milioane de dolari sunt combinaţi. Dar, cine ştie, acum că au dat cărţile pe faţă în ceea ce priveşte căsnicia lor, este posibil ca relaţia să nu mai fie ţinută la secret. “Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, ne-au spus surse din anturajul celor doi.

Seniorul a acceptat destul de greu divorţul fiului şi ştie de relaţia acestuia, însă a preferat să nu se bage, pentru că la urma urmei dragostea pentru tenis se pare că se moşteneşte într-un anumit fel. 

Trenul spre aeroport, care îl deranja pe Țiriac, blocat de instanță 

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Lucrările la trenul spre Aeroportul Otopeni au fost suspendate parțial. Doar în anumite locuri nu se mai lucrează, a anunțat, ieri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a precizat că CFR va ataca cu recurs soluția. Pe 11 octombrie, Curtea de Apel (CAB) a admis în parte cererea de suspendare a lucrărilor, în favoarea reclamantei Mărişoiu Roxana Gabriela și a societății Comtel Focus. Se pare că prin curțile lor ar fi trebuit să treacă pilonii structurii. În total, 63 de reclamanți, companii, organizaţii şi persoane fizice, s-au considerat lezaţi de proiectul căii ferate. Printre aceștia și omul de afaceri Ion Ţiriac. Cu toții au deschis pe 25 septembrie la CAB un proces în contecios administrativ şi fiscal împotriva Guvernului, Ministerului Transporturilor şi CFR SA.


    Trenul ar fi trebuit să ajungă  în Otopeni în mai 2020
Trenul ar fi trebuit să ajungă în Otopeni în mai 2020

Însă omului de afaceri instanța i-a respins cererea de suspendare. ”Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare formulată de reclamanţii Airport Retail Park Otopeni, Dongo Real Estate, Danderidge România, Art Pack, Central Ice Rink, Fundația Țiriac și Mariana Iancu”, scrie în decizia CAB, publicată pe portalul instanțelor. Ion Țiriac s-a plâns că proiectul deranjeză fonic activitatea patinoarului și compromite construirea unei universități pe care o avea în planul de investiții.

Coridorul, aflat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional “Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord - Aeroport Henri Coandă - Faza I”, se întinde pe 2,95 km și urmează să se desprindă din magistrala care merge de la Gara de Nord către Urziceni. El ar trebui să străbată pe piloni Drumul Gării Odăi, prin spatele patinoarului ridicat de Ion Ţiriac la Otopeni, să traverseze DN1 şi să intre în aeroport în zona terminalului  ”Plecări”. Lucrarea ar fi trebuit să fie gata în mai 2020, special pentru microbiștii străini care vor veni în București. În Capitală vor fi organizate 4 meciuri în cadrul Euro 2020.  (Andreea Dancu) 

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net