Exclusiv! Trucul la care a apelat Gina ca să se iubească în taină cu Smiley

Ultima actualizare:

    Gina, cu privire ghidușă, la Gala Premiilor Radar de Media foto: Sever Gheorghe
Gina, cu privire ghidușă, la Gala Premiilor Radar de Media foto: Sever Gheorghe

Povestea misterioasă dintre Gina Pistol (35 de ani) și Smiley (34 de ani) are și acum ițe încâlcite, însă fotoreporterii Click! au surprins dovezi care confirmă că blondina și solistul au fost săgetați de Cupidon. Joi seara (26 octombrie), cei doi s-au dat de gol.

Incredibil, dar adevărat! Par diferiți din toate punctele de vedere, dar așa cum se știe, contrariile se atrag, iar Gina Pistol și Smiley confirmă acest fapt. După relația cu Laura Cosoi, Smiley a preferat să nu se mai afișeze oficial cu nici o femeie, pentru a nu le supăra pe fane, dar asta n-a însemnat că a stat singur-singurel, atâta amar de vreme. Click! a aflat că juratul de la “Vocea României” se iubește cu Gina Pistol de 8 luni, iar povestea lor de dragoste a început pe 31 martie, la concertul lui Damian Drăghici, de la Sala Palatului. De atunci, discreția a fost literă de lege în relația lor. Iată însă că joi n-au mai fost atât de vigilenți. În seara cu pricina, Gina Pistol a fost prima vedetă care a ajuns la “Gala Premiilor Radar de Media”, eveniment care a avut loc la centrul de evenimente Ambasad’OR, din Otopeni.

Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite” a stat cuminţică în primele rânduri, până când s-a umplut toată sala. Gina a venit pentru a-și ridica premiul pentru emisiunea culinară de la Antena 1, iar în scurt timp după ce a pus mâna pe trofeu, Gina a plecat de la gală, însă nu singură. În jurul orei 22.00, ea a părăsit zona însoțită de solistele Feli Donose şi Andreea Avarvarei, cea din urmă fiind cunoscută pentru participarea de la “Vocea României” (PRO TV), dar şi pentru că activează în trupa de backing-vocals a lui Smiley. Cele trei au fugit la Hard Rock Café, unde solistul a avut concert, de la ora 22.30.

Ajunse acolo, fetele și-au văzut fiecare de treabă. Andreea Avarvarei a urcat pe scenă și a cântat cu Smiley, Gina a stat în public și l-a sorbit pe solist din priviri, după care a dipărut în culise. Se știe că nu oricine are șansa să stea în backstage cu artiștii, însă iată că Gina are parte de tratament special, cum e și normal. Feli Donose a publicat un filmuleț pe Facebook, în care apare alături de Ginuța, la concertul lui Smiley. Înainte de a pleca spre Hard Rock Cafe, reporterul Click! a întrebat-o pe Gina despre sănătate și amor, iar răspunsurile au fost pline de optimism. “Sunt bine. Iubesc viaţa, iubesc ce se întâmplă acum. O să vedeţi în curând despre ce este vorba, voi mai avea un proiect foarte interesant, sentimental sunt bine,profesional la fel, sănătoasă sunt. Nimic în viaţă nu se întâmplă fără un motiv şi totul se întâmplă când trebuie să se întâmple”, ne-a spus frumoasa blondină.


    Feli Donose și Andreea Avarvarifoto: Instagram
Feli Donose și Andreea Avarvarifoto: Instagram

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net