EXCLUSIV Uite ce se întâmplă acum în palatul lui Columbeanu! Vila de la Izvorani se vinde cu o sumă astronomică

image
Irinel locuieşte acum în Colentina şi conduce un Opel

În timp ce fostul milionar Irinel Columbeanu stă cu chirie într-un apartament din Colentina, impunătoarea vilă de la Izvorani a fost scoasă la vânzare de către noul proprietar, la preţul de 3,9 milioane de euro. Vila cu 15 dormitoare se vinde cu tot cu obiecte de artă, printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”. Dacă nu se găseşte un cumpărător pe măsura preţului, domeniul poate fi şi închiriat pentru 15.000 de euro pe lună. Click! a aflat că imobilul nu-i mai aparţine lui Columbeanu din anul 2012.

“Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”- aceasta este descrierea folosită de “Regatta Real Estate”, o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux. Nu ştim dacă aţi ghicit a cui este vila somptuoasă descrisă în anunţ, dar după fotografiile prezentate pe site-ul şi pagina cunoscutei agenţii imobiliare, este uşor de intuit că este vorba despre imobilul care a aparţinut în vremurile bune lui Irinel Columbeanu.

image
Monica a făcut și un reality-show aici, pentru care încasa 5.000 de euro pe episod

image
Soții Columbeanu dădeau multe petreceri în casa cu 18 camere

În imagini se poate observa celebrul pat rotund cu oglindă pe tavan, unde se iubeau Irinel şi Moni, picturile realizate de Anna Lesko, fostă iubită a milionarului, şi, mai ales, “Echilibru” - sculptura artistului Sabin Bălaşa şi pe care Iri o aşezase chiar la intrarea în casă, pentru a putea fi admirată de toţi cei care îi treceau pragul. Această operă a fost scoasă la licitaţie în data de  24 martie 2015, cu un preţ de pornire de 80.000 de euro, iar specialiştii estimau că va ajunge la 150.000 de euro. Irinel se gândea că va face un business bun cu statuia, însă în ultimul moment  a fost retrasă din licitaţie, după sesizarea băncii la care afaceristul avea datorii de peste 7 milioane de euro. Toate bunurile au fost puse sub sechestru şi ulterior vândute actualului proprietar, a cărui identitate se ţine “la secret”.

Vila se vinde cu toate obiectele de artă în ea jpeg
Vila se vinde cu toate obiectele de artă în ea

image
Patul rotund unde se iubea cu Moni

De 8 ani, vila nu îi mai aparține lui Columbeanu

Iată că “palatul de la Izvorani”, aşa cum a fost denumit odinioară, se poate vinde, închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente. 3,9 milioane de euro costă întreg domeniul, şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar” închirierea. Eduard Mircea Uzunov, preşedintele Regatta Real Estate, a declarat pentru Click! faptul că Irinel Columbeanu nu mai este proprietar încă din anul 2012. 

Domeniul are o grădină imensă cu ieșire la lac jpeg
Domeniul are o grădină imensă cu ieșire la lac

“Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, a confirmat Uzunov pentru Click!

vila izvorani columbeanu jpeg
Domeniul are o grădină imensă cu ieșire la lac

Fostul milionar care a pierdut tot din cauza datoriilor către bănci, locuieşte acum cu chirie într-un apartament cu două camere, în Colentina, unde se gospodăreşte singur. Îşi face curăţenie, mâncare şi îşi conduce maşina singur. Odinioară, în vremurile bune, acesta era înconjurat de bucătări, şoferi şi menajere.

Citește și:

Imagini din apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie. A învăţat să-şi facă singur mâncare şi curăţenie

FOTO EXCLUSIV! Irinel Columbeanu s-a mutat în Colentina și conduce un Opel la mâna a doua

Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Laura Cosoi jpg
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
gazoduct 3
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel