EXCLUSIV! «Vecina» lui Dani Oţil ia 1.100 € pentru sânii imenşi


    Fotoreporterii  Click! au surprins  cele mai sexy  poze cu Roxana  Vancea. Sânii ei  abia încap în sutien
Fotoreporterii Click! au surprins cele mai sexy poze cu Roxana Vancea. Sânii ei abia încap în sutien

Sunt tinere, frumoase şi au multe de arătat. Asistentele tv sunt de bază pentru audienţa emisiunilor de la noi, însă salariile lor rar depăşesc 1.000 de euro. Click! vă spune cât câştigă lunar fetele sexy de la tv, în fruntea clasamentului fiind nimeni alta decât cuminţica Roxana Vancea.

A intrat în echipa lui Răzvan şi Dani pe 8 martie, iar de atunci îi înveseleşte pe bărbaţi în fiecare dimineaţă cu sânii ei imenşi, naturali sută la sută.

De altfel, şi Dani a recunoscut recent că olteanca Roxana Vancea, originară din Târgu-Jiu, a trecut castingul datorită dotărilor: „Ea a devenit «Vecină» ştim noi cu ce. Restul fetelor chiar s-au plâns că le-am adus aici de pomană, Roxana Vancea câştigând fără să facă nimic mai mult decât să ne lase să-i admirăm pieptul".

Iată însă că bustul mare şi natural îi aduce lunar Roxanei un salariu de 1.100 de euro, ea conducând detaşat în topul celor mai bine plătite asistente tv.

Totuşi, frumoasa şatenă are şi o groază de restricţii din partea trustului Intact, fiind obligată să-şi arate sânii doar în cadrul matinalului de la Antena 1. Tânăra nu are voie în cluburi, la prezentări de modă, e obligată să se ţină departe de scandaluri şi de întâlniri dubioase.

Spre deosebire de ea, celelalte asistente tv nu sunt ţinute din scurt şi mai pot face bani din defilări sau din alte contracte de imagine. Bianca Drăguşanu câştigă lunar 1.000 de euro la Dan Capatos, iar colega ei, Daniela Crudu, doar 700.

Marina Dina e plătită cu 500 de euro în calitate de ajutor al lui Mihai Morar, la „Răi, da' buni" (Antena 2), iar Raluca Ogică primeşte doar 300 de euro la „Acces Direct".

Ele sunt mai cunoscute, dar au salarii mai mici

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

VIDEO Roxana Vancea şi-a arătat chiloţii la TV!

Roxana Vancea, doborâtă de gripă! Iat-o bolnavă în pat în camera de cămin! FOTO

Vecina Roxana Vancea, cu chiloţii la vedere la «Neatza cu Răzvan şi Dani» - FOTO

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg