EXCLUSIV Victor Slav îşi deschide restaurant în pandemie. L-am surprins direct pe șantier

Ultima actualizare:

    Victor Slav
Victor Slav

Pandemia a reuşit să le schimbe meseriile de bază. Două vedete tv s-au reprofilat şi încearcă să câştige bani din domenii noi. Fost prezentator tv, Victor Slav îşi deschide un restaurant în buricul Capitalei, iar Emil Mitrache, alias Americanu’ din serialul “La Bloc”, îşi foloseşte maşina personală pentru a face curse cu clienţii care folosesc aplicaţia Uber. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe amândoi în câmpul muncii. 

Celebritatea nu mai ţine de foame şi nu aduce venituri constante. Aceasta este concluzia pe care o putem trage după ce două persoane publice, cu notorietate la nivel naţional, au ajuns să lase apariţiile tv din care “încasau” doar vizibilitatea, nu şi bani, şi să pună osul la treabă, pe româneşte. Victor Slav a fost prezentator la Kanal D, apoi asistent la o emisiune la acelaşi post. În pandemie, apariţiile s-au rărit exagerat, a mai participat doar în calitate de invitat, şi de aici se înţelege că nu a mai fost remunerat în nici un fel.


    Victor Slav îşi va  inaugura restaurantul  odată cu debutul  primăverii
Victor Slav îşi va inaugura restaurantul odată cu debutul primăverii

Însă această situaţie l-a încurajat pe Victor Slav să îşi descopere alte talente şi surse de venit. Cel mai sexy bărbat din showbiz s-a făcut patron de restaurant, iar fotoreporterii Click! l-au surprins în câmpul muncii, adică direct pe şantier. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu îşi deschide un restaurant cu specific internaţional pe bulevardul Decebal, din Bucureşti, iar lucrările sunt aproape de final, astfel că inaugurarea va coincide cu debutul primăverii.


    Restaurantul pe care Slav îl va  deschide pe bulevardul  Decebal din Bucureşti are  un specific internaţional
Restaurantul pe care Slav îl va deschide pe bulevardul Decebal din Bucureşti are un specific internaţional

“Da, Victor îşi va deschide propriul restaurant. A muncit foarte mult, este asociat cu un prieten foarte bun. Peste o lună o să dea drumul la treabă”, au confirmat pentru Click! surse din preajma acestuia. 

Americanu' e șofer de Uber. Are clienţi cât e ziua de lungă

Iată că nici Emil Mitrache, celebrul Americanu’ din serialul” La Bloc”, difuzat la Pro Tv, nu se descurcă mai rău. Deşi până să intrăm în pandemie câştiga bani din actorie, de când s-au închis teatrele, acesta s-a reprofilat, mai ales că are doi băieţi mari de hrănit, acasă. Este şofer şi face uber cu maşina personală.


    Emil Mitrache, alias  Americanu’, din serialul “La  Bloc”, este acum şofer uber  şi face cu maşina personală
Emil Mitrache, alias Americanu’, din serialul “La Bloc”, este acum şofer uber şi face cu maşina personală

Ecusoanele sunt vizibile, în parbriz şi pe lunetă, şi duce clienţii cât e ziua de lungă. Americanu’ a fost surprins în zona Unirii cu un client în maşină. “Noroc că am avut nişte economii şi am trăit din aşa ceva. Sălile de spectacole au fost închise, turismul a murit, toată lumea a stat acasă. Deci a fost foarte greu. Am reuşit totuşi în 2020 până în lockdown să dăm câteva spectacole. Jucam şi încă joc în 2 spectacole.


    Emil Mitrache
Emil Mitrache

A, şi în septembrie am apucat să dau un spectacol la Galaţi, dar am jucat într-o grădină de vară. Iar s-a închis, iar am stat”, a povestit Emil Mitrache pentru www.radioconstanta.ro. Om harnic, Americanu’ a încercat mai multe joburi după ce s-a terminat serialul care l-a consacrat. A fost mediator, ghid turistic, a lucrat 5-6 ani în domeniul asigurărilor de viaţă şi al pensiilor private. Totuşi, “marea sa dragoste” rămâne actoria.

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net