Explicaţia solistului de la Carla's Dreams după ce a plecat de pe scenă la Târgovişte

Ultima actualizare:

    Carla's Dreams a cucerit toate trofeele la Media Music AwardsFoto Facebook
Carla's Dreams a cucerit toate trofeele la Media Music AwardsFoto Facebook

Moldovenii de la Carla's Dreams au vorbit pentru prima dată despre concertul întrerupt săptămâna trecută la Târgovişte. Solistul a plecat din faţa spectatorilor după ce un tânăr a aruncat cu bani în el ca la petrecerile cu manele, fiind lezat de atitudinea acestuia. Invitat la radio 21, artistul a făcut mărturisiri pe marginea acestui subiect.

Trupa Carla's Dreams a fost invitată marţi, la Dimineaţa-n Mare Fel pentru a cânta live noul single, "Imperfect".  Înainte de asta, Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au întrebat pe solist despre concertul din Târgovişte care a fost oprit din cauza unui bărbat care a aruncat cu bani spre artişti. Solistul trupei a ţinut să precizeze că nu a fost nimic grav, ci doar o problemă de organizare şi de securitate.

Acesta e momentul în care tânărul, aflat în faţa scenei, aruncă bani spre solişti, ca la un concert de manele
Acesta e momentul în care tânărul, aflat în faţa scenei, aruncă bani spre solişti, ca la un concert de manele

Ei nu au pretenţii de la public ca acesta să se comporte într-un anumit mod, iar, în unele situaţii, aruncatul cu bani este o chestie frumoasă. Dar există o limită, pe care acel bărbat a încălcat-o.

Pentru a destinde puţin atmosfera, echipa de la Dimineaţa-n Mare Fel a aruncat cu felicitări în solistul Carla's Dreams, toate inscripţionate pe bancnote special realizate.

Carla's Dreams, zeci de conturi false pe reţelele de socializare  

Bogdan, Shurubel şi Ionuţ l-au întrebat pe solistul Carla's Dreams şi despre problema conturilor false de Facebook, ale căror administratori le cer fetelor poze în lenjerie intimă. "Sunt vreo 30 de profiluri false. Pe de o parte, e foarte rău că asta se întâmplă, pe de altă parte, dacă tu crezi că cineva îţi cere poze în lenjerie pe net, pentru clip…", a spus solistul.

Cât despre piesele ce urmează să fie lansate, Carla's Dreams are câteva pregătite pentru această toamnă. Noile single-uri vor fi în limba română, nu vor avea nimic în comun cu radioul, dar speră să placă publicului. Mai mult, solistul trupei a dezvăluit ca lucrează la un proiect nou, care nu are legătură cu muzica, dar în care investeşte destul de mult timp.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net