Fac reclamă la produse la care medicii le-au dat interzis

Ultima actualizare:

    Botezatu şi-a făcut apariţia într-o ţinută extravagantăFoto Arhivă Personală
Botezatu şi-a făcut apariţia într-o ţinută extravagantăFoto Arhivă Personală

Marile firme se bat pe vedete, însă unele dintre ele ori nu au luat în calcul ori chiar n-au avut habar că artiştii pe care i-au folosit în reclamele lor se confruntă cu probleme de sănătate şi au interdicţie de la doctori să consume, culmea, chiar produsele promovate.

Un prim exemplu este Cătălin Botezatu (48 de ani), devenit, în iunie 2015, imaginea unui vin spumant, scos la vânzare la preţul de 45 de lei sticla. “Acest vin a fost creat special pentru nopţile exuberante şi momentele pasionale”, a declarat, la lansare, Bote. Numai că o ţară întreagă ştie că designerul are mari probleme cardiace, el trecând prin cinci preinfarcturi şi două operaţii la inimă în Turcia, anul trecut şi anul acesta, când i s-au montat stenturi, pentru a-i salva viaţa. Doctorii i-au interzis consumul de băuturi, iar acest vin conţine nu mai puţin de 12% alcool. 

simeon stalpnicul png

Cât îl priveşte pe Cabral (38 de ani), îl tot vedeţi într-o reclamă la cipsuri, ronţăind cu poftă rondelele de cartofi prăjiţi, deşi de cinci ani el duce o luptă pe viaţă şi pe moarte cu colesterolul (n.r-a avut chiar şi 800, în condiţiile în care o persoană sănătoasă are în jur de 200), şi are interdicţie la prăjeli. Anul trecut, simpaticul mulatru a şi redat, pe blogul lui, cabral.ro, dojana medicilor: ”Ai trei şanse din patru să evolueze în ceva groaznic de dureros care ţi-ar putea lua viaţa. Ce naiba mănânci? Şi de ce ai aşteptat atât ca să-ţi faci nenorocitele astea de analize?”.  Dar el a trebuit să suporte şi cicălelile soţiei, Andreea Ibacka: ”O să mori prea devreme, nesimţitule, şi o să rămân ca proasta să te jelesc”., l-a certat blondina. 

Iar pe Florin Piersic (79 de ani) l-aţi văzut într-o reclamă la zahăr tos, în 2008, deşi toţi apropiaţii lui ştiu că el suferă de mai bine de zece ani de diabet, iar dulciurile îl pot băga oricând în spital: “Nimic nu mi-a plăcut în viaţa asta decât femeile şi prăjiturile”, spunea Mărgelatu în respectivul spot publicitar, în timp ce se înfrupta dintr-un tort imens, pus pe capul unei fete sexy.

simeon stalpnicul png

Însă şi Bianca Drăguşanu (32 de ani) figurează pe lista artiştilor “bolnăviori”, care au promovat produse la care doar cel mult pot tânji. Ea a făcut reclamă la pantofi cu toc, fiind, în vara lui 2013, imaginea unui magazin de încălţăminte, contra sumei de 6.000 de euro. Dar în 2014 vedeta a recunoscut că are hernie de disc. Reporterii Click! au stat de vorbă cu Ovidiu Adrian Marinescu, regizor de reclame: ”Noi nu verificăm problema de sănătate a actorului. Majoritatea dăţilor, agenţiile de publicitate impun producătorilor (studiouri sau case de film) actori”. 

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net