Fac târâş pe coate, pân’ la liberare!

8 noiembrie 2015
image
Denisa şi-a zdrelit coatele şi genunchii, în cazarmă

Entorse, picioare lovite, umflate, tăieturi, vânătăi, julituri, calmante cu pumnul. De asta au avut parte cele 12 vedete care s-au aventurat în reality show-ul „Şerifi de România”, prezentat de Dan Negru. Însă toţi au strâns din dinţi de dragul premiului de 10.000 de euro pe care îl va primi cel care va rezista cât mai mult pe „front”. Inclusiv Bambinele.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca şi Denisa), Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu, Giani Kiriţă, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, CRBL şi Ionuţ Pitbull Atodiresei sunt cele 12 vedete care nu au ştiut în ce se bagă atunci când au acceptat să participe la realty show-ul “Şerifi de România”, ce va debuta în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Pentru un premiu de 10.000 de euro, vedetele s-au înrolat într-o unitate militară din Bucegi şi au trebuit să supravieţuiască în pădure, departe de lumea civilizată şi de facilităţile vieţii “de la oraş”.  A fost însă un lung şir de accidentări. De pildă, surorile Bambi,  Denisa (27 de ani) şi Raluca (30 de ani), care au făcut târâş pe coate, la propriu, prin ţărână, şi-au îngrozit mama: „Când am ajuns acasă în prima permisie şi a văzut mama fetele, una cu entorsă, cealaltă plină de răni pe picioare, s-a rugat de noi să nu ne mai ducem înapoi”, a dezvăluit Denisa. Natalia Mateuţ a început cu stângul încă de la început: “Am avut parte de un accident în curtea unităţii unde am stat cazaţi. Nu am fost echipată corespunzător şi a trebuit să ne târâm prin nisip, în genunchi şi pe coate. M-am zgâriat serios la unul dintre genunchi, destul cât să îmi rămână un semn până în ziua de azi”. Durul Ionuţ Pitbull Atodiresei a fost ceva mai atent, însă tot s-a ales cu ceva: s-a tăiat cu... briceagul. Iar frumoasa actriţă Paula Chirilă a rămas cu ceva sechele: „M-am accidentat la genunchi, după nişte sărituri peste bârne. De atunci am rămas cu nişte probleme la un genunchi, la menisc”. 

Campioane la accidentări

Surorile Bambi sunt însă, de departe, campioane la accidentări: “M-am lovit la picior, nu am ştiut că este atât de grav până a doua zi dimineaţa, când m-am trezit cu piciorul umflat şi cu dureri. După o „plimbare” cu Ambulanţa şi vizita la doctorul ortoped, am aflat că era o entorsă destul de serioasă”, a povestit Raluca. Partea bună este că ele s-au susţinut reciproc şi că au plâns una pentru cealaltă, la suferinţă. 

Şi Raluca s a ales cu răni pe corp,  după ce s a  târât pe nisip  şi prin iarbă jpeg
Şi Raluca s-a ales cu răni pe corp, după ce s-a târât pe nisip şi prin iarbă

Denisa şi a consolat sora când aceasta  şi a luxat piciorul jpeg
Denisa şi-a consolat sora când aceasta şi-a luxat piciorul
1 anda adam jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png