Faimoșii, câștigători în jocul pentru Imunitate. Andreea, nominalizată de coechipierii Războinici spre eliminare


    Andreea, propusă spre eliminare de echipa Războinicilor
Andreea, propusă spre eliminare de echipa Războinicilor

Aseară, la „Survivor România”, bătălia pentru imunitate le-a testat concurenților coordonarea, echilibrul și forță, într-un ring circular, în care câte doi concurenți și-au transportat dintr-un loc în altul un coechipier prins într-un leagăn mobil, în încercarea de a așeza perfect vertical nouă totemuri, în nouă locașuri.

Războinicii și Faimoșii au mâncat nisipul la propriu și la figurat în timpul evoluțiilor în perimetrul aparent simplu de parcurs. Viteză de deplasare a leagănului, lanțurile, inerția, greutatea și poziția concurentului aflat pe leagăn, precum și „schemă” de deplasare a celor două „ajutoare” în perimetrul cu nisip, toate acestea au contat enorm în economia jocului.

 A fost un efort supraomenesc din partea tuturor concurenților în timpul jocului, pe parcursul căruia Faimoșii au dovedit că au avut o strategie bine pusă la punct, dar și o bună comunicare în timpul evoluțiilor lor. 

Scorul detașat de 10 la 4 i-a ușurat pe Faimoși de povara Consiliului de Imunitate, dar i-a aruncat pe Războinici în corzile tensiunii maxime. Una dintre izbucniri a fost cea a Marilenei care i-a reproșat lui Musty neimplicarea în anumite momente cheie. Perspectiva unei posibile eliminări i-a pus pe Războinici față în față cu ei înșiși și cu alegerile ce aveau să vină în Consiliu.

„Strategia noastră a fost greșită, fiecare s-a dus după ureche, cred că orgoliile au fost foarte marți, de asemenea”, a explicat Albert, la finalul jocului, eșecul Războinicilor.

Războinicii au propus-o spre eliminare pe Andreea, cei mai mulți invocând în alegerea lor faptul că această este accidentată și nu ar mai putea face față în viitorul apropiat unor confruntări.

„Intrarea mea în concurs... am luat-o că pe o joacă, nu mi-am dat seama că e atât de greu! Îmi doresc să merg în continuare la joc (n.r. – pe trasee). (...) Va mulțumesc!”, a spus Andreea, vizibil afectată de alegerea colegilor săi.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg