Familia Denisei se pregăteşte de pomană: «La parastas va fi meniu ca la nuntă»

Ultima actualizare:

    Denisa Manelista a încetat din viaţă la doar 27 de ani
Denisa Manelista a încetat din viaţă la doar 27 de ani

Decesul Denisei Răducu, solista care a pierdut lupta cu moartea pe 23 iulie, a îndurerat o ţară întreagă. Mama ei, Geta, şi-a adunat cu greu puterile pentru a pregăti parastasul de nouă săptămâni, conform obiceiului.

Pentru că au iubit-o ca pe ochii din cap, părinţii Denisei Răducu au mare grijă să respecte toate tradiţiile creştineşti pentru fiica lor, care s-a stins din viaţă la doar 27 de ani: “Sâmbătă, familia nepoatei mele o să îi facă Denisei pomană de nouă săptămâni. La parastas, meniul o să arate ca la nuntă, cu aperitiv, sarmale şi fripturi. Nu ştiu câte persoane vor  chema, dar sigur că o să fie prezenţi mulţi tineri, pentru că şi Denisa era tânără, şi este ceva normal”, a declarat Neluţ Peşte, unchiul Denisei Manelista, pentru Click!


    La înmormântarea Denisei au fost mii de oameni
La înmormântarea Denisei au fost mii de oameni

Acesta ne-a mai povestit şi despre problemele de sănătate cu care se confruntă părinţii fetei: ”Mama ei are momente în care nu este lucidă şi întreabă unde este Denisa. Nici nu mai vrea să ia medicamente, a avut şi cancer la sân, zice că vrea să meargă după ea. Iar tatăl, Emilian, a suferit o semipareză, e disperat, nu se mai opreşte din plâns. El i-a avertizat pe cei care au pus-o să muncească până la epuizare”.

Mormântul artistei din comuna Ştefăneşti este mereu plin de flori şi de coroane: ”Fanii ei îi aduc mereu buchete de flori, vin din toate colţurile ţării ca să-i vadă mormântul. Şi Florin, bărbatul cu care Denisa visa să se mărite, ne-a demonstrat cât o iubea. Au fost nopţi întregi când plângea la cimitir”, ne-a mai dezvăluit Neluţ Peşte.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net