Familia Geambașu, pe aceeaşi canapea, în emisiunea lui Fuego. Trei generații reunite după ani de scandaluri

image
Călin, Petre și DaviN, în emisiunea lui Paul Surugiu-Fuego

Călin Geambașu (43 ani) și Petre Geambașu (76 ani) au fumat pipa păcii, la vreme de pandemie. Mai mult, au acceptat invitația lui Paul Surugiu-Fuego (44 ani), la ”Drag de România mea!”, show care revine de duminică, de la ora 15.00, la TVR 2.

"Bunic, tată, fiu, într-o emisiune ce va fi difuzată în această toamnă. Emoții pozitive. Interviu și 2 melodii cântate alături de trupa Supermarket, unde îl găsim întotdeauna pe chitaristul nostru din 2009, Vlad Crețu, și pe prietenii lui. O blândețe de oameni. I-am mai făcut câteva poze lui DaviN pe unde mi-am copilărit eu post-adolescența și unde mi-am început cariera, la Școala Vedetelor, acum 25 de ani. Șansă unică de a fi lucrat în acei ani ai dezvoltării mele cu echipe întregi de profesioniști în televiziune, nu se compară cu nimic altceva. Și le mulțumesc oricând! DaviN învățase melodiile cu numai o seară înainte... El a cântat pe momentele mele. Fără greșeală și fără probe de sunet", a scris Călin Geambașu pe pagina lui de Facebook.

image
Călin, Petre și DaviN, în emisiunea lui Paul Surugiu-Fuegofoto: Facebook

Dacă în prima ediție, cea din 13 septembrie, invitați sunt Maia Morgenstern și soții Alina Sorescu-Alex Ciucu, duminica viitoare, pe 20 septembrie, familia Geambașu va ocupa locul pe canapea.

image

Ei vor povesti despre ”marea împăcare”, după anii în care s-au acuzat reciproc, Călin reproșându-i tatălui că l-ar fi bătut în copilărie și că l-ar fi pus să mănânce pe capacul de la WC. Alături de ei va fi și Doina Spătaru, care sărbătorește 40 de ani de concerte în duet cu Petre Geambașu. 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png