Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca. Văduva artistului face acuzații grave

13 aprilie 2021
image
Nelu și Elena Ploieșteanu au fost căsătoriți mai bine de 45 de anifoto: arhiva Click!

E scandal monstru după moartea lui Nelu Ploieșteanu (70 de ani)! Elena Ploieșteanu, soția artistului, a ieșit la rampă, în urmă cu o zi, și a făcut acuzații grave la adresa personalului medical de la Spitalul Floreasca, acolo unde Nelu Ploieșteanu a fost internat după ce a fost infectat cu Covid-19.

Familia lui Nelu Ploieșteanu a anunțat că se va adresa instanței în legătură cu modul în care a fost tratat cântărețul în ultimele clipe ale vieții.

Elena, văduva lui Nelu Ploieșteanu, susține că soțul ei nu ar fi fost tratat cum trebuie și că ar fi fost chiar agresat de personalul medical, care a țipat la el, de la infirmiere până la doctorița care s-a ocupat de cazul acestuia.

Femeia a povestit cu lux de amănunte, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, calvarul prin care a trecut soțul său, odată ce a fost internat în Spitalul Floreasca. „Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a povestit Elena Ploieșteanu, la Exclusiv Vip, de la Prima TV.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

„Nu i-au pus branula! Era deshidratat! Nici nu l-au schimbat!”

Mai mult, Elena Ploieșteanu acuză că infirmierele ar fi cerut bani atunci când coborau să-i dea fiicei sale, Aneta Gavrilă, rețetele cu medicamentele ce trebuiau cumpărate pentru Nelu Ploieșteanu. „O infirmieră țipa la el: <Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!>. De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratment. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a spus soția lui Nelu Ploieșteanu, disperată, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Elena Ploieșteanu: "O să zgudui România cu ce o să spun"

Elena Ploieșteanu dorește o întâlnire față în față cu medicii care s-au ocupat de Nelu Ploieșteanu în ultimele clipe ale vieții. „La Floreasca a fost la început internat la etajul 5-6. Apoi l-au dus noaptea, la două, la ATI. Să stea medicii de vorbă cu mine, că mă duc peste ei! S-a dus fiica mea, Aneta, și au lăsat capul în jos. S-a făcut un consiliu de medici. Fata a țipat și ei nu mai știau ce să spună, pentru că erau vinovați. Soțul meu m-a sunat cu cameră pe telefon, când i s-a făcut rău noaptea. Mi-a spus că l-a certat doamna doctor că fetele tot sunau să intrebe ce face și o deranjau pe doamna doctor. Zicea că ea nu intră mereu la el când au ele chef, că nu se echipează, că are copii acasă și îi infectează. Nici nu l-au schimbat, mi-au adus sacul cu hainele lui. Vă arăt lenjeria intimă să vedeți că trei săptămâni el nu a fost schimbat! De ce dacă OMS a dat ordin ca decedații de Covid să fie îmbrăcați, de ce nu au respectat legea? O să zgudui România cu ce o să spun! De ce nu l-au lăsat să-l îmbrace cum era el, elegant?”, a mai declarat Elena Ploieșteanu, la Prima TV.

Ce spune conducerea Spitalului Floreasca?

În urma acuzațiilor soției lui Nelu Ploieșteanu, conducerea Spitalului Floreasca, acolo unde maestrul a fost spitalizat timp de trei săptămâni, a refuzat să facă precizări pe motiv că nu are voie să divulge date din fișa personală a pacientului fără acordul familiei. În replică, fiica a lui Nelu Ploieșteanu, Aneta Gavrilă, a anunțat, în premieră, că familia Ploieșteanu va da în judecată Spitalul Floreasca în legătură cu modul în care a fost tratat artistul,în ultimele clipe ale vieții.

Citește și:

Scandal cu înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Familia nu a mai ridicat trupul de la IML: "Nu va fi îngropat ca un câine"

VIDEO Jale mare la înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu. Soția, răpusă de durere: "Te-ai dus după băiatul nostru, nu vă las, vin și eu"

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ileana badiu copil (5) jpg
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica