Fata adoptată de Elena Cârstea se face poliţist

Ultima actualizare:

    Elena e tare mândră  de fata ei, Sanda,  care miercuri  a absolvit liceul
Elena e tare mândră de fata ei, Sanda, care miercuri a absolvit liceul

Elena Cârstea (54 de ani) este în al nouălea cer. Fiica ei cea mare, Sanda (18 ani), pe care a înfiat-o din orfelinat, pe când era doar o mogâldeaţă de om, a absolvit miercuri liceul. Solista nu a lipsit de la serbare, privindu-şi cu dragoste fata care arată acum ca un fotomodel.

Vestita cântăreaţă n-a reuşit să ducă o sarcină până la capăt, urmare a unui avort făcut în anii tinereţii, astfel că s-a gândit că n-ar fi rău să-şi reverse toată dragostea maternă asupra unui copil necăjit. Solista avea 35 de ani când s-a decis să adopte o fetiţă. Nu stătea pe roze cu banii şi nici nu era căsătorită, dar nu s-a speriat. Solistei i-a plăcut un ghemotoc de copil, cu ochi albaştri, imenşi, şi cu privire tristă. Când a aflat că pe micuţă o cheamă Sanda, ca pe sora ei, care a încetat din viaţă în 1989, la Revoluţie, artista a luat copilul acasă, fără să mai stea pe gânduri. Un an mai tîrziu, a repetat gestul filantropic, şi a mai înfiat o fată, pe Adriana. 

Cele trei locuiesc de mai bine de 10 ani în Florida, alături de Glen Muttard, soţul Elenei. Bebeluşele de odinioară sunt acum două mândreţe de fete. Frumoase şi cuminţi, care i-au adus numai bucurii Elenei. Iar miercuri, când Sanda a absolvit liceul, solista a privit festivitatea cu lacrimi în ochi. Îmbrăţişarea lor, din curtea şcolii, este emoţionantă şi nu mai lasă loc de interpretare: “Au trecut anii, copila mea a terminat liceul”, s-a lăudat cântăreaţa, pe Facebook.

Sanda este plină de energie, astfel că, în vacanţe, a făcut cursuri speciale, unde a învăţat câte ceva despre tainele meseriei de poliţist, căci ar vrea să urmeze o carieră în domeniu.

Sanda şi Adriana,  fetiţele Elenei Cârstea
Sanda şi Adriana, fetiţele Elenei Cârstea

Frumuşica blondă îi este recunoscătoare mamei adoptive, iar anul trecut, Sanda a venit în ţară, ca să-şi cunoască şi mama bilogică: “Am văzut-o pe mama. Am văzut că avem aceiaşi ochi. Eu consider că nu m-a abandonat, ci că mi-a dat o şansă mai bună la viaţă”, a spus Sanda, la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net