Fata lui Enache, mărturii cutremurătoare despre momentul atacului: "Simţeam mâna cu cuţitul la gât"


    Diana la 16 ani
Diana la 16 ani

Diana Enache a fost atacată şi înjunghiată în repetate rânduri de portarul clădirii în care locuiesc tatăl ei, Adrian Enache, şi Iuliana Marciuc. Tânăra, care e încă traumatizată după incindent, a fost externată marţi de la Spitalul Floreasca, unde a fost operată.

Avocata familiei Enache, Katia Cicală a povestit că Diana va reveni la spital, dar că nu mai suporta să stea acolo.

"Am văzut constatările medicilor, va urma o expertiză medico-legală. Mâine va merge din nou la spital. a plecat din spital pentru că nu mai suporta atmosfera de acolo. Am văzut-o astăzi şi Diana este tăiată în zona sânilor, a abdomenului, pe mâini şi gât. Este tăiată, are copci", a explicat avocata la Antena Stars.

Femeia, care a stat de vorbă cu Diana, a descris firul evenimentelor şi cum bărbatul a prins-o pe a o viola, iar apoi i-a pus cuţitul la gât. Diana s-a luptat şi a fugit plină de sânge.

"Agresorul a pus cu o mână cuţitul la gâtul ei, iar cu cealaltă a cuprins-o de mijloc. Fata asta după ce a scăpat de  agresor a fugit ţipând ca din gură de şarpe şi sprijinându-se de pereţi pentru că nu voia să moară. a fost ceva foarte serios. totul s-a întâmplat în fracţiune de secundă. A rămas fără curent, a mers şi i-a solicitat ajutorul. Acesta a venit. A strâns-o, a început să gâfâie şi i-a spus «taci, taci, taci». Atunci ea a început o luptă corp la corp. Diana a spus că nu a existat timp fizic pentru o dispută, pentru a-l înjura. A vrut să o violeze. Copilul a spus aşa: simţeam mâna cu cuţitul la gât, cealaltă mână pe abdomen şi o gâfâială ca a unui porc. Mi-a spus că ea crede că în 5 secunde a ajuns în stradă şi că nici nu s-a uitat în spate de frică să nu fie pe urmele ei şi s-o prindă din nou. Indiferent ce s-a întâmplat acolo, nimic nu scuză acţiunea acestui om matur. Ea are mâinile pline de tăieturi pentru că a trebuit să-şi îndepărteze cuţitul de la gât. Are fire la toate degetele. Au fost tăieturi repetate. A alergat-o din cameră în baie, din baie în bucătărie. Toţi pereţii au fost stropiţi de sânge. Diana a coborât două etaje, cu sângele şiroind ca să ceară ajutor", a declarat avocata Katia Cicală.

Diana Enache a fost atacată, sâmbătă, de către portarul blocului în care locuieşte. Se pare că adolescenta de 17 ani l-ar fi chemat pe acesta să o ajute, după ce a văzut că nu are curent electric. La panoul electric, libanezul ar fi început să o pipăie pe fată şi a sfârşit prin a o înjunghia.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg