Fata lui Gică Hagi joacă la Teatrul Nottara alături de fiul cântăreței Nicola

Kira, fiica lui Gică Hagi, va putea fi văzută din nou pe scenă, sâmbătă, 10 iulie. Ea și fiul cântăreței Nicola vor juca la Teatrul Nottara, de la orele 19, în spectacolul “Martha și George”, în regia lui Filip Ristovski, fiind a treia reprezentanție pe care aceștia o dau în pandemie.

După multe luni de absență de pe scenă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Kira Hagi și Jonathan Alexandru au avut prima reprezentație la Teatrul Nottara din București, chiar de Ziua Îndrăgostiților, în februarie. Spectacolul a fost atât de așteptat de către spectatori, încât s-a jucat cu casa închisă. La final, Kira și Jonathan au primit ropote de aplauze și au fost felicitați, iar interesul atât de mare i-a făcut pe organizatori să fixeze o reprezentație și pe data de 21 martie.

Dacă despre fiica Regelui Fotbalului din România se știe cât de talentată este și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles, partenerul ei este muzician și actor cu un potențial excepțional, masterand la Conservator. 

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png