Fata lui Gică Hagi joacă la Teatrul Nottara alături de fiul cântăreței Nicola

Ultima actualizare:

Kira, fiica lui Gică Hagi, va putea fi văzută din nou pe scenă, sâmbătă, 10 iulie. Ea și fiul cântăreței Nicola vor juca la Teatrul Nottara, de la orele 19, în spectacolul “Martha și George”, în regia lui Filip Ristovski, fiind a treia reprezentanție pe care aceștia o dau în pandemie.

După multe luni de absență de pe scenă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Kira Hagi și Jonathan Alexandru au avut prima reprezentație la Teatrul Nottara din București, chiar de Ziua Îndrăgostiților, în februarie. Spectacolul a fost atât de așteptat de către spectatori, încât s-a jucat cu casa închisă. La final, Kira și Jonathan au primit ropote de aplauze și au fost felicitați, iar interesul atât de mare i-a făcut pe organizatori să fixeze o reprezentație și pe data de 21 martie.

Dacă despre fiica Regelui Fotbalului din România se știe cât de talentată este și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles, partenerul ei este muzician și actor cu un potențial excepțional, masterand la Conservator. 

image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net