Fata lui Iosif Rotariu: «Am primit de la Moşu’ ghetuţe cu inimioare!»

Ultima actualizare:

    Kassandra este fericită pentru cadoul primit
Kassandra este fericită pentru cadoul primit

Kassandra (11 ani) suferă de osteomielită, iar pe 12 decembrie va suferi o nouă intervenţie chirurgicală, pe cea de-a 42-a. În ciuda interminabilelor probleme de sănătate, puştoaică tot mai are puterea să zâmbească. Acum, e tare mândră de noile sale ghetuţele, ca de prinţesă.

Are un zâmbet molipsitor, e plină de optimism şi speră că într-o zi se va însănătoşi complet. Kassandra, fetiţa bătută şi arsă cu ţigara de bunica ei, a fost scoasă din ghearele nemiloasei femei de soţii Rotariu, Dana şi Iosif.


    Kassandra Rotariu
Kassandra Rotariu

Au înfiat-o în urmă cu şapte ani, deşi micuţa zăcea pe patul de spital şi fusese diagnosticată cu osteomielită, o boală care toacă articulaţiile. Fostul mare fotbalist a bătut la uşile tuturor medicilor pentru a găsi un tratament. Operaţiile, 41 la număr, au fost un chin atât pentru Kassandra, cât şi pentru părinţii săi adoptivi, care susţin că îi doare fiecare lacrimă vărsată de copila lor. Cum, din cauza bolii, Kassandra are piciorul stâng mai scurt cu 11 centimetri,  soţii Rotariu i-au făcut un cadou special, înainte de Sărbători: ”Cizmuliţele medicinale, ortopedice, au fost aduse duminică din Franţa. Le-am comandat după ce i-am luat măsura exactă. La piciorul stâng, fata noastră poartă mărimea 38, iar la piciorul drept, 39. Am plătit pentru ele 1.000 de euro. Ne-am dorit ca ea să aibă nişte ghetuţe înălţate în interior, ca să nu se observe prea uşor diferenţa”, ne-a spus soţia lui Iosif Rotariu.


    Iosif Rotariu
Iosif Rotariu

Din păcate, înainte de Crăciun, Kassandra Rotariu va suferi o altă operaţie la mână, în care îi va fi înlocuită proteza: ”Pe 11 decembrie o să  fie internată o săptămână, la un spital din Franţa, iar ziua următoare o să intre în sala de operaţie. O zi de spitalizare costă 1.400 de euro, cam 20.000 de euro, în total. Iar anul viitor, pe 25 aprilie, când micuţa va împlini 12 ani, o să fie operată iar la picior”, ne-a mai spus Dana. Până în prezent, familia Rotariu a cheltuit peste 200.000 de euro pe proteze şi pe chinuitoarele intervenţii chirurgicale. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png