Fata lui Iosif Rotariu: «Am primit de la Moşu’ ghetuţe cu inimioare!»

Ultima actualizare:

    Kassandra este fericită pentru cadoul primit
Kassandra este fericită pentru cadoul primit

Kassandra (11 ani) suferă de osteomielită, iar pe 12 decembrie va suferi o nouă intervenţie chirurgicală, pe cea de-a 42-a. În ciuda interminabilelor probleme de sănătate, puştoaică tot mai are puterea să zâmbească. Acum, e tare mândră de noile sale ghetuţele, ca de prinţesă.

Are un zâmbet molipsitor, e plină de optimism şi speră că într-o zi se va însănătoşi complet. Kassandra, fetiţa bătută şi arsă cu ţigara de bunica ei, a fost scoasă din ghearele nemiloasei femei de soţii Rotariu, Dana şi Iosif.


    Kassandra Rotariu
Kassandra Rotariu

Au înfiat-o în urmă cu şapte ani, deşi micuţa zăcea pe patul de spital şi fusese diagnosticată cu osteomielită, o boală care toacă articulaţiile. Fostul mare fotbalist a bătut la uşile tuturor medicilor pentru a găsi un tratament. Operaţiile, 41 la număr, au fost un chin atât pentru Kassandra, cât şi pentru părinţii săi adoptivi, care susţin că îi doare fiecare lacrimă vărsată de copila lor. Cum, din cauza bolii, Kassandra are piciorul stâng mai scurt cu 11 centimetri,  soţii Rotariu i-au făcut un cadou special, înainte de Sărbători: ”Cizmuliţele medicinale, ortopedice, au fost aduse duminică din Franţa. Le-am comandat după ce i-am luat măsura exactă. La piciorul stâng, fata noastră poartă mărimea 38, iar la piciorul drept, 39. Am plătit pentru ele 1.000 de euro. Ne-am dorit ca ea să aibă nişte ghetuţe înălţate în interior, ca să nu se observe prea uşor diferenţa”, ne-a spus soţia lui Iosif Rotariu.


    Iosif Rotariu
Iosif Rotariu

Din păcate, înainte de Crăciun, Kassandra Rotariu va suferi o altă operaţie la mână, în care îi va fi înlocuită proteza: ”Pe 11 decembrie o să  fie internată o săptămână, la un spital din Franţa, iar ziua următoare o să intre în sala de operaţie. O zi de spitalizare costă 1.400 de euro, cam 20.000 de euro, în total. Iar anul viitor, pe 25 aprilie, când micuţa va împlini 12 ani, o să fie operată iar la picior”, ne-a mai spus Dana. Până în prezent, familia Rotariu a cheltuit peste 200.000 de euro pe proteze şi pe chinuitoarele intervenţii chirurgicale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net