Fata lui Iosif Rotariu, zece pe linie la școală, înainte de a 42-a operație

Ultima actualizare:

    Kassandra Rotariu, alături  de mamă şi de fratele său
Kassandra Rotariu, alături de mamă şi de fratele său

Kassandra Rotariu (11 ani) este o puştoaică care a cunoscut de mică durerea şi chinul! Fetiţa care a fost înfiată de fostul fotbalist Iosif Rotariu şi de soţia lui, Dana, este un exemplu de voinţă: şi-a dus viaţa mai mult prin spitale, dar are rezultate extraordinare la şcoală.

Are chipul senin şi ochii veseli, însă în spatele lor Kassandra Rotariu ascunde o poveste dureroasă. Asta pentru că micuţa a ajuns să trăiască mai mult prin spitale, din cauză că bunica sa şi-a dorit să scape de ea. A fost înfiată de familia lui Iosif Rotariu, dar urmele traumelor suferite încă se văd. Până acum, fetiţa a fost operată de 41 de ori, însă coşmarul nu a luat sfârşit.

Săptămâna viitoare, Kassandra e programată pentru o altă operaţie în care doctorii îi vor reface umărul şi cotul. “Plecăm luni, în Franţa, pentru a 42-a intervenţie chirurgicală. Este pregătită psihic pentru tot ce o să se întâmple, ea ştie că dacă o să meargă acolo o să fie mai bine. Sunt mândră de ea, pentru că săptămâna asta, doar într-o singură zi, a luat cinci note de zece. Cere la şcoală să fie ascultată înainte, să nu rămână în urmă cu notele. Pe lângă faptul că învaţă foarte bine, face de un an şi pian. Profesorul îi pune un scaun special, ca să poată să ajungă la clape “, a declarat, mândră, pentru Click! Dana Rotariu, mama adoptivă a fetiţei.

Elevă în clasa a VI-a la o şcoală  din Timişoara, Kassandra  este cea mai bună din clasă
Elevă în clasa a VI-a la o şcoală din Timişoara, Kassandra este cea mai bună din clasă

Femeia care i-a distrus Kassandrei viaţa este chiar bunica ei, care i-a turnat acid sulfuric pe faţă, a ars-o cu ţigara şi chiar a aruncat-o pe geam, de la etajul al treilea. Ea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, dar a fost eliberată. ”A făcut doar 6 ani. A scăpat pentru că a avut un comportament exemplar”, ne-a mai spus Dana Rotariu.

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png