„Fata mea este model, moare lumea după el”

Ultima actualizare:

    Rebecca (fiica Aneimaria Prodan), Gloria (fata Ritei Mureșan) şi Julie (copila Danei Săvuică) sunt deja manechine de succescolaj: Click!
Rebecca (fiica Aneimaria Prodan), Gloria (fata Ritei Mureșan) şi Julie (copila Danei Săvuică) sunt deja manechine de succescolaj: Click!

Sunt înalte, bune să joace baschet, dar au ales să facă o carieră în lumea modei. Trei tinere cu trup ca trestia şi zâmbet de mărgăritar sunt acum pe val şi în vizorul designerilor, care şi le doresc în prezentări. Vorbim despre fiicele vedetelor Anamaria Prodan, Rita Mureşan şi Dana Săvuică, şi ele răsfăţate ale showbiz-ului nostru.

Pe Gloria Mureşan (16 ani), mezina creatoarei de modă Rita Mureşan, am remarcat-o recent la Gala Avanpremiere, eveniment care a avut loc pe 24 noiembrie, la Muzeul Ţăranului Român. Adolescenta de 1,82 metri a urcat pe podium pentru designerul Simona Semen, nimeni alta decât soţia criticului de modă Alin Gălăţescu, deci emoţiile au fost pentru ea cât casa. Gloria s-a descurcat însă admirabil, chiar dacă, aşa cum ne-a mărturisit mama ei, s-a aflat pentru prima dată pe tocuri într-o prezentare de modă. Şi durul Gălăţescu a avut numai cuvinte de laudă: „A fost încântătoare. Asta înseamnă încredere în ea. Şi a fost la înălţime. Urmează colecţii pe măsură, are un imens potenţial”. Dar cea mai mândră şi emoţionată a fost, evident, Rita Mureşan (43 de ani).


    Alin Gălăţescu: «Fiica Ritei  are un imens potenţial»
Alin Gălăţescu: «Fiica Ritei are un imens potenţial»

„O susţin cu tot sufletul. De sfaturi nu prea are nevoie căci, prin natura meseriei mele, ea a crescut practic în spatele scenei. Ştie totul despre acest domeniu. La Gala Avanpremiere a susţinut-o în timp real şi sora ei mai mare, Rebecca (19 ani), chiar dacă se afla la New York (este studentă, n.r.). A văzut pe Internet toată prezentarea şi i-a ţinut pumnii Gloriei”, a declarat, pentru Click!, Rita Mureşan.

Şi Anamaria Prodan (42 de ani) este toată numai un zâmbet de când mezina ei, Rebecca (16 ani), a debutat cu dreptul în modă. Tânăra cu dimensiuni de invidiat, 78-60-86, şi cu o înălţime de 1,77 metri, a apărut în presa internaţională după ce a defilat în septembrie, în cadrul Săptămânii Modei de la New York, în prezentarea românului Dorin Negrău. „Rebecca a fost o surpriză plăcută pentru mine la New York. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu ea, este docilă, dar şi o fire puternică în acelaşi timp”, a declarat Dorin Negrău. Pe frumoasa adolescentă o vom vedea şi săptămâna viitoare, la Bucharest Fashion Week, eveniment care va avea loc în perioada 1-6 decembrie la Ambasad’OR, în Otopeni. Pe Julie Stanciu (21 de ani), unica fiică a Danei Săvuică, am văzut-o mai ales în prezentări de modă cu accesorii în prim-plan, cum ar fi genţile. Are aceleaşi calităţi fizice ca frumoasa ei mamă, care în anii ’90 era imaginea celebrilor ciorapi de damă Adesgo. În vară, la un eveniment monden, Julie a defilat pe podium chiar sub privirile mamei ei.

Sunt copiile la indigo ale celebrelor lor mame

Alin Gălăţescu: «Fiica Ritei  are un imens potenţial»
Alin Gălăţescu: «Fiica Ritei are un imens potenţial»

Cele trei adolescente frumuşele-foc au avut de la cine să moştenească calităţile fizice, căci mamele lor, nume notorii, au făcut şi ele ravagii în tinereţe, în lumina reflectoarelor. Julie ne aminteşte de Daniela Săvuică, fotomodelul care, în perioada 1993-1997, şi-a închiriat picioarele lungi şi sexy pentru o reclamă la ciorapi „Adesgo”. Iar în 1999, aceasta a acceptat să pozeze goală-puşcă pentru primul număr din România al revistei „Playboy”. Anamaria Prodan e şi ea mândră nevoie mare de fata ei, Rebecca, puştoaica cu talie de viespe. În urmă cu 8 ani, Anamaria a realizat o şedinţă foto incendiară pentru aceeaşi revistă a iepurașului cu papion, prilej de a-şi etala sânii cât pepenii. Cât o priveşte pe mama Gloriei, Rita Mureşan, fostă Miss România în 1993, ea a avut colaborări şi peste hotare. A fost imaginea unei firme de costume de baie, din Israel, şi a avut un contract de colaborare cu o agenţie de fotomodele din Milano.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net