Feerie pe terasa Danei Rogoz! Actrița a redecorat și a publicat poze noi din casa ei de vis

Ultima actualizare:
Așa arată acum terasa Danei Rogoz
Așa arată acum terasa Danei Rogoz

Dana Rogoz și-a transformat casa într-o adevărată bijuterie imobiliară, iar terasa, absolut splendidă, îi face izolarea mai ușoară. În fiecare anotimp, terasa are altă față, iar acum, toamna, în prag de Halloween, parcă e mai primitoare ca oricând.

Împreună cu toată familia, Dana Rogoz (35 de ani) a început deja pregătirile pentru sărbătoarea de Halloween, care va avea loc în ultima zi a lunii octombrie. Dana a decorat de toamnă intrarea superbei vile din zona Grădina Icoanei, vilă pe care a tot renovat-o și amenajat-o în decurs de 7 ani. Dar punctul de interes este, evident, terasa, iar actrița a reușit să ne uimească și de această dată.

 "Azi am decorat terasa împreună cu Vlad. Avem bostani de toate formele și mărimile, ghivece noi cu flori, am cumpărat și lumânări, dar ne mai lipsesc câteva frunze colorate, pe care le vom alege mâine din parc. Nu pot să va explic cât îmi e de drag să fim cu toții acasă. Sunt momente de armonie în care parcă mă desprind puțin de la podea...", a povestit simpatica actriță, care abia așteaptă să vadă cum va decurge sărbătoarea de Halloween.

Dana Rogoz și fiul ei
Dana Rogoz și fiul ei

Povestea casei de la Grădina Icoanei

"Câştig salariu de la 8 ani şi deci am investit în reparaţii tot ce am câştigat în 25 de ani de carieră", spunea Dana Rogoz pe propriul blog. Dana și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, şi-au achiziţionat, în urmă cu șapte ani ani, o casă veche, construită în anul 1900, într-un cartier central din Capitală, mai exact în zona Grădina Icoanei.


    Dana Rogoz și fiul eifoto: instagram
Dana Rogoz și fiul eifoto: instagram

Imobilul nu a costat foarte mult, însă renovarea a fost una anevoioasă. Nerăbdători să locuiască în noul cuibuşor, cei doi soți s-au mutat în partea de casă care a fost terminată prima oară.

Citește și:

Dana Rogoz a amenajat deja camera copiilor. Arată superb!

Asta da izolare! Terasa Danei Rogoz arată ca o vacanță all-inclusive. Imagini din casa vedetei

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png