Feerie pe terasa Danei Rogoz! Actrița a redecorat și a publicat poze noi din casa ei de vis

image
Așa arată acum terasa Danei Rogoz

Dana Rogoz și-a transformat casa într-o adevărată bijuterie imobiliară, iar terasa, absolut splendidă, îi face izolarea mai ușoară. În fiecare anotimp, terasa are altă față, iar acum, toamna, în prag de Halloween, parcă e mai primitoare ca oricând.

Împreună cu toată familia, Dana Rogoz (35 de ani) a început deja pregătirile pentru sărbătoarea de Halloween, care va avea loc în ultima zi a lunii octombrie. Dana a decorat de toamnă intrarea superbei vile din zona Grădina Icoanei, vilă pe care a tot renovat-o și amenajat-o în decurs de 7 ani. Dar punctul de interes este, evident, terasa, iar actrița a reușit să ne uimească și de această dată.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image

 "Azi am decorat terasa împreună cu Vlad. Avem bostani de toate formele și mărimile, ghivece noi cu flori, am cumpărat și lumânări, dar ne mai lipsesc câteva frunze colorate, pe care le vom alege mâine din parc. Nu pot să va explic cât îmi e de drag să fim cu toții acasă. Sunt momente de armonie în care parcă mă desprind puțin de la podea...", a povestit simpatica actriță, care abia așteaptă să vadă cum va decurge sărbătoarea de Halloween.

image
Dana Rogoz și fiul ei

Povestea casei de la Grădina Icoanei

"Câştig salariu de la 8 ani şi deci am investit în reparaţii tot ce am câştigat în 25 de ani de carieră", spunea Dana Rogoz pe propriul blog. Dana și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, şi-au achiziţionat, în urmă cu șapte ani ani, o casă veche, construită în anul 1900, într-un cartier central din Capitală, mai exact în zona Grădina Icoanei.

image
Dana Rogoz și fiul eifoto: instagram

Imobilul nu a costat foarte mult, însă renovarea a fost una anevoioasă. Nerăbdători să locuiască în noul cuibuşor, cei doi soți s-au mutat în partea de casă care a fost terminată prima oară.

Citește și:

Dana Rogoz a amenajat deja camera copiilor. Arată superb!

Asta da izolare! Terasa Danei Rogoz arată ca o vacanță all-inclusive. Imagini din casa vedetei

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg