Feihong Basigu, Tigrul din Masked Singer și Pei Pei din «Profu'»: «M-am înțeles bine cu personajul!»


    Feihong Basigu a fost Tigrul din Masked SingerFoto: PRO TV
Feihong Basigu a fost Tigrul din Masked SingerFoto: PRO TV

A ridicat lumea în picioare cu prestația lui, dar în final a fost demascat! Tigrul a fost cel care a plecat de la Masked Singer, iar Click! a vorbit cu Feihong Basigu (21 de ani) despre experiența lui în emisiune. Fei nu a re nici studii muzicale, nici în domeniul actoriei, însă până acum a încercat mai multe proiecte de succes.

El a ajuns în România în urmă cu nouă ani. Mama lui este căsătorită cu un inginer român, pe care l-a cunoscut în Cipru, acolo unde femeia lucra ca barmaniță.

Astfel, meleagurile mioritice au devenit acasă pentru el.

Feihong Basigu, cunoscut drept Pei Pei din Profu', a participat în 2018 la Vocea României, iar de atunci i-a fost dor să se întoarcă pe scenă. A făcut-o la Masked Singer, unde a venit deghizat într-un costum de Tigru.

Vorbește-ne despre masca ta. Cât din acest personaj ești tu?

Artistul de origine chineză a fost eliminat
Artistul de origine chineză a fost eliminat

M-am înțeles bine cu Tigrul acesta. Tot născut în anul Tigrului ca mine și este tare carismatic. Uneori, puțin cam temperamental, dar este Samurai, ce să-i faci? Nu te apuci să faci glume porcoase cu un războinic. Lăsând gluma la o parte, tare mi-e drag de el. Parcă pe lângă aspectul lui înspăimântător alre acel ceva foarte simpatic. La un moment dat, după ce am intrat în camra mea de la set, chiar l-am salutat cu "Ce faci, pisico?", venind din propria inițiativă și după râdeam de cât de absurd tocmai am fost.

Ți-a fost greu să cânți și să dansezi costumat din cap până în picioare?

Nu știu cât de grele sunt costumele celorlalți, dar sunt convis că Tigrul este în Top 3 acolo. O mare parte este făcut din plăci metalice. E ceva să poți dansa și cânta în el! De la început chiar m-am plâns la cei de la costume. "Dar voi chiar credeți că pot să mă mișc în așa ceva?" Și aparent, după o zi de repetiție, poți! Ceilalți s-au mirat, dar odată ce te obișnuiești, o să simți că acest costum e doar o bucată în plus din tine și poți să faci absolut orice în el. Bine, nu cred că puteam să fac vreun șpagat, ca nici fără costum nu pot. Și aici transmit mulțumirile mele oamenilor de la costume care au creat și îngrijit personajul Tigru și mi-au sportat plângerile enervante tot timpul!

Carmen Bruma face sport
oana roman si marius elisei
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
constantin iacoban jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea