Feli, 100 de ore de repetiţii pentru marea lansare de marţi

12 noiembrie 2017
article img
Feli spune că repetiţiile au fost istovitoare, dar necesare

În 2012 a participat la „Vocea României” (PRO TV), iar de atunci a rămas constant în showbiz. S-a reinventat, a slăbit aproape 40 kg după ce şi-a micşorat stomacul, ne-a încântat cu hit-urile ei, iar marţi, 14 noiembrie, îşi lansează primul album solo, intitulat “Eu sunt Feli”.

De 10 luni încoace, Feli Donose (31 de ani) se pregăteşte în studiourile de la HaHaHa Production pentru această lansare, care va avea loc la Teatrul Metropolis, de la ora 19.30. Iar în ultimele trei săptămâni, solista şi trupa ei au adunat peste 100 de ore de repetiţii.

article img
Mâine, la Teatrul Metropolis, solista îşi va lansa primul album din carieră

 “Mi-am adunat toate forţele ca să pot face faţă programului de repetiţii. E obositor din punct de vedere fizic uneori, dar înălţător pentru suflet, pentru că îmi aduc visul la realitate. Ca să fiu bine fizic fac tot posibilul să aplic în viaţa mea tot ce mi-ar recomanda un nutriţionist, şi anume să mă hidratez şi să încerc să mănânc sănătos, ca să am energie. Vreau să fiu în cea mai bună formă la concert”, spune Feli.

“Pentru muzică am plecat de la a fi angajată într-o fabrică de piele, până la agent de vânzări, barman, ospătar, apoi a venit ziua în care am simţit că e timpul să mă opresc la artă şi atât. Astăzi cânt, compun muzică, scriu poezii şi mă bucur de Feli de acum”, mai spune solista.