Felicia Filip s-a îndrăgostit în stația de autobuz. Secretul căsniciei perfecte cu regizorul Cristian Mihăilescu

Ultima actualizare:

    Felicia Filip  îl adoră pe  soțul ei, Cristian  Mihăilescu
Felicia Filip îl adoră pe soțul ei, Cristian Mihăilescu

Căsătorită de 29 de ani cu regizorul de operă Cristian Mihăilescu (77 de ani), soprana Felicia Filip va împlini săptămâna viitoare, pe 20 martie, 61 de ani.

Într-un interviu oferit pentru postul online A7TV, la emisiunea „Ce bine că ești”, prezentată de Ramona Dărvășan, artista a vorbit despre povestea ei de dragoste. S-au întâlnit în vremea când el era tenor la Opera Națională și făcea și cronică muzicală. Își spuneau povești în stația autobuzului care o ducea acasă și vorbeau de toate sub un bec chior. Felicia și Cristian au făcut cununia civilă între două repetiții pentru un spectacol important. „Suntem, încă, doi copii care își construiesc visele împreună”, a spus solista care și-a desfășurat cariera pe cele mai râvnite scene internaționale. 

Își fac declarații de dragoste în fiecare dimineață

Felicia Filip a povestit pentru Click!, într-un interviu mai vechi, despre secretul care îi ține căsnicia atât de unită. “Îmi place să spun că eu şi soţul meu suntem două jumătăţi care s-au întâlnit şi se completează perfect în viaţă. Din miliardele de posibilităţi Dumnezeu a ales ca noi doi să fim pe veci împreună. Important în viaţă este că am ştiut când să dăm o altă şansă şi am ştiut să ne bucurăm când partenerul a avut succes. Am ştiut cum să ne înjumătăţim încercările care au apărut cu timpul în viaţă să putem trece mai uşor prin ele. De când ne-am întâlnit ne spunem în fiecare dimineaţă «Bună dimineaţa, soare!» şi ziua noastră ajunge să fie mult mai frumoasă”.

Citește și:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net