Femeile lui Borcea au muncit pe brânci vara asta


    Pelinel s-a ocupat de deschiderea  pub-ului Vibere unde a chefuit Cristian  Borcea după eliberarea sa. Nu a lipsit  nici de la ștrandul din Crângași
Pelinel s-a ocupat de deschiderea pub-ului Vibere unde a chefuit Cristian Borcea după eliberarea sa. Nu a lipsit nici de la ștrandul din Crângași

Toate au copii cu Borcea şi chiar dacă sunt rivale, femeile fostului finanţator al echipei Dinamo muncesc pe brânci pentru profitul familiei. Mihaela s-a ocupat de hotelul de la mare, Valentina Pelinel de ştrandul din Crângaşi, iar Alina Vidican de restaurantul şi de agenţia imobiliară din SUA.

Nu le-a făcut doar mămici, dar le-a insuflat şi microbul afacerilor, semn că doamnele lui Cristi Borcea (48 de ani) nu vor muri niciodată de foame dacă într-o zi li se va interzice accesul la ”trezoreria” nababului. Cât timp el s-a aflat în puşcărie, fostele sale neveste, Mihaela (48 de ani) şi Alina Vidican (34 de ani), dar şi actuala iubită, Valentina Pelinel (37 de ani), au dovedit că sunt ajutoare de nădejde.

Afacerile lui Borcea au fost pe profit cât el s-a aflat la închisoare, timp de 4 ani şi 3 luni, condamnat în “Dosarul Tranferurilor”, şi iată că aşa se întâmplă şi de când a fost eliberat (2 iulie 2018). Mihaela, femeia de care a divorţat în 2011, după 22 de ani de căsnicie, s-a ocupat ca la carte de salonul de înfrumuseţare din Dorobanţi şi de hotelul de pe Litoral, Pam Beach-Olimp.

Cristi a stat 4 ani în închisoare

A fost prezentă în ambele locaţii, în principal la mare, pentru că hotelul a fost aproape plin de clienţi. Iată că ştrandul din Bucureşti, mai precis din Crângaşi, i-a căzut pe mână Valentinei. Frumoasa blondă a fost prezentă mereu acolo, a făcut o lansare cu ştaif la deschiderea sezonului, şi s-a descurcat de minune şi cu promovarea pub-ului “Vibere”, deschis chiar vara aceasta.

Cât timp a fost în vacanţa din străinătate cu Borcea, blondina a fost în permanenţă pe fir cu echipa managerială de la ştrand, mai ales weekend-ul trecut, când a organizat o petrecere de pomină cu mulţi artişti, în scop caritabil. Pusă în această ipostază de femeie de afaceri, Valentina a dovedit că nu este doar o femeie frumoasă, ci şi pricepută. Ultima, dar nu cea din urmă, este fosta nevastă a lui Borcea, Alina Vidican. Ea şi cei doi copii ai lor, George şi Gloria, au rămas în America după divorţ şi locuiesc de câteva luni într-o nouă casă, dintr-un orăşel liniştit. Alina se ocupă în continuare de restaurantul din Florida, ”La Vendetta”, deschis în anul 2011, dar şi de o mică firmă imobiliară. Ambele afaceri au înregistrat un profit anual de aproape 300.000 de dolari. Aşadar, Borcea poate să se relaxeze liniştit, pentru că femeile din viaţa lui sunt nişte maşinuţe de făcut bani.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg