Femeile lui Victor Slav au devenit rivale la Kanal D

10 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu prezintă emisiunea ”Te vreau lângă mine” (Kanal D)

A tunat şi le-a adunat! Victor Slav a ajuns să fie coleg la trustul la care lucrează, din iulie 2017, cu actuala, dar şi cu fosta iubită. Bianca Drăguşanu îi este colegă, iar acum i s-a alăturat Anda Adam. Cele două femei nu s-au suportat niciodată, iar de câteva zile au ajuns să se ”bată” pentru audienţe.

Au împărţit acelaşi bărbat, s-au copiat una pe cealaltă în ţinute, coafuri şi machiaj, au împărţit aceeaşi sală de sport şi tratamente de slăbit, şi iată-le acum, ca o ironie a sorţii, colege la aceeaşi televiziune. Bianca Drăguşanu (35 de ani) şi Anda Adam (37 de ani) se luptă să fie în topul audienţelor, cu emisiunile în care apar. În decurs de şapte luni, Victor Slav (37 de ani) şi femeile din viaţa lui au reîntregit familia la postul Kanal D. El a poposit în iulie, înlocuindu-l pe Mădălina Ionescu, la emisiunea ”Wowbiz”, a urmat Bianca Drăguşanu în septembrie, care îi ţine locul Gabrielei Cristea la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, şi iată că în această formulă şi-a găsit locul şi rivala ei, căci de luna aceasta Anda Adam este noua vedetă a postului de televiziune turcesc.

Anda a copiat-o la ţinute şi machiaj

Cântăreaţa a fost cooptată pentru o sumă de bani importantă, să participe la emisiunea ”Exatlon”, prezentată de Cosmin Cernat.

simeon stalpnicul png
Anda și Victor au format un cuplu timp de șase ani

Timp de şase ani Victor Slav şi Anda Adam s-au iubit pătimaş, însă în 2012 s-au despărţit, dar nu definitiv, căci după ce s-a cuplat cu Bianca Drăguşanu, cântăreaţa a început să-l bombardeze cu mesaje romantice. Bineînţeles că blondina cu chip de păpuşă a fost extrem de deranjată la momentul respectiv şi chiar a vorbit despre nefericita situaţie. Cu toate acestea, Anda tot nu s-a potolit şi şi-a arătat gheruţele în felul ei, copiindu-i stilul vestimentar sau mergând la aceeaşi sală de fitness.

simeon stalpnicul png
Bianca și Victor se iubesc de cinci ani

Din punct de vedere personal nu prea mai au ce împărţi, pentru că Anda este căsătorită şi are o fetiţă, pe nume Evelin, iar Bianca se iubeşte cu Victor şi sunt de un an şi jumătate părinţii unei fetiţe pe nume Natalia Sofia. 

Se laudă că mânâncă sport pe pâine, însă niciodată nu a fost vreo silfidă. Are forme pline şi încearcă pe toate căile să şi le ascundă.

simeon stalpnicul png
Anda Adam luptă pentru premiul de 100.000 de euro la emisiunea ”Exatlon”

Vorbim despre Anda Adam (37 de ani), care, mai nou, apare la probele fizice din emisiunea “Exatlon”, de la Kanal D, într-un costum care-i ascunde kilogramele în plus. ”Este confecţionat din polyester şi spandex şi subţiază şoldurile, talia, coapsele şi burta. Practic, îi modelează toate zonele problematice şi îi elimină formele inestetice”, ne-a explicat Maria Popa, instructor de fitness. Iar ochiul critic al concurenţilor nu a putut fi păcălit. Tabăra oamenilor simpli, numită echipa ”Războinicilor” a început să facă glume pe seama formelor ei. ”Stai liniştită că Anda nu poate ieşi din apă”, a încurajat-o Alexandru pe o coechipieră de-a sa. Giani Kiriţă, din echipa ”Faimoşilor”, i-a luat apărarea colegei lui. ”Nesimţitule, de ce o jigneşti? Ai vrut să spui că e grasă şi d-aia nu poate să se ridice!”, a strigat furios fostul fotbalist. Cântăreaţa a recunoscut după incident că vrea să ”dea bine la televizor”.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg